To je to što me zanima!

Lambert pjeva s Queenom na turneji: Freddie bi bio ponosan

Američki roker nastupat će s grupom Queen na njihovoj ljetnoj turneji. Nakon što su zajedno surađivali prošle godine, bubnjar Roger Taylor izrazio je želju za rad s njim
Vidi originalni članak

Bivši natjecatelj 'Američkog idola', Adam Lambert (30), izabran je za novog frontmena grupe Queen na njihovoj ljetnoj turneji, pišu britanski mediji.

Pjevač je izjavio da će pjevati pjesme pokojnog Freddieja Mercuryja i dodao da ga ne želi oponašati već fanovima dati ono što žele jer bi Freddie na to bio ponosan.

Nakon što su zajedno nastupili na dodjeli MTV glazbenih nagrada u Belfastu, bubnjar Roger Taylor izrazio je želju za rad s Lambertom u budućnosti.

- On je izrastao u velikog izvođača s nevjerojatnim glasom. Željeli bismo opet s njim raditi - rekao je tada Taylor koji je s Lambertom i gitaristom Queena, Brianom Mayom, u finalu osme sezone 'Američkog idola' izveo hit 'We Are The Champions'.

Homoseksualni pjevač, koji je nakon nastupa u Američkom idolu' 2009. godine izgradio uspješnu solo karijeru, izjavio je da neće pokušati zamijeniti Mercuryja u grupi.

- Nemam namjeru zamijeniti Freddieja, to je nemoguće - rekao je Lambert i dodao da mu je velika čast što su ga odabrali i da ne misli zabušavati.

Pjevač bi uskoro trebao izdati svoj drugi album 'Trespassing', dok je 2009. godine objavio svoj debitantski album 'For Your Entertainment'. 

Lambert je nakon sudjelovanja u Američkom idolu doživio nevjerojatan uspjeh unatoč tome što je izgubio u finalu. Odmah nakon showa počeo je snimati s velikim tekstopiscima i producentima poput Linde Perry, Ryana Teddera, Sama Sparra, Grega Wellsa i Maxa Martina.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • the duchess 04.02.2012.

    Trebali su reći zbogom kad je Freddie umro i amen, a ne da parodiraju sami sebe. Queen ima nevjerojatno nasljeđe koje ovi upropaštavaju.

  • SekaAllTimeLow 04.02.2012.

    meni je Adam fenomenalan, sve pohvale.. al mislim da je glupo da se ta grupa i dalje naziva Queen.. makar znam razlog, to što je ime tolko slavno da imaju zaradu samo od toga i to kakvu!

  • tajnamoja 04.02.2012.

    Svim pljuvačima neka ne bude teško poslušati barem jednu Adamovu izvedbu i onda neka komentiraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare