To je to što me zanima!

A. Pejić: 'Baš sam sretna što sam drugi put u životu djevica'

Od operacije spola oporavljala se tri mjeseca, no Andreja Pejić sada je sretna zbog svoje odluke. Prijatelji i obitelj kroz sve što je prolazila bili su joj velika podrška
Vidi originalni članak

Australski model podrijetlom iz Tuzle bio je glavna vijest svih medija kad je krajem prošlog tjedna putem društvenih mreža objavio da je promijenio spol. 

Andrej Pejić (22) postao je žena i promijenio ime u Andreja. Svima se zahvalio na podršci, a uz nju je i njezina obitelj. Njezina majka izjavila je da je sretna što joj je sin postao kćer. 

- Vjerujte, to je veliki korak i vrlo teška promjena. U svemu što radi oduvijek je imao podršku obitelji i svi smo zajedno sudjelovali u svemu ovome - rekla je Jadranka Pejić. 

Andreja se od operacije oporavljala tri mjeseca. 

- Moram vam reći da nema boljeg osjećaja nego kad se opet rodite kao djevica - napisala je Andreja u nedjelju navečer na društvenoj mreži pored svoje fotografije u bijelom kupaćem kostimu. 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • realna 30.07.2014.

    Svaka čast njenoj(govoj) majci što se veseli jer je dobila kćerku,eto ja sam konzerva jer se veselim što mi sin uskoro ponovo postaje otac. A opet iskreno svaka majka voli svoje dijete ma kakvo ono bilo i ma šta radilo. Sretno Andreja u budućem životu na profesionalnom i ljubavnom planu.

  • _petra_ 29.07.2014.

    mene zanima da li ce i mjesecnicu dobivat

  • unknown agent 29.07.2014.

    ova/j nije normalan, njemu fali cjela suma dasaka u glavi, i mnogo sarafa da to sve drze spojito, nije normal/an/na

Komentiraj...
Vidi sve komentare