To je to što me zanima!

A. Šola se odrekla 20.000 eura u korist manastira

Antonija Šola odrekla se glavne nagrade Ohrid festa od 20.000 eura gdje je pjevala "Božji put" u korist snimanja dokumentarca o manistirima
Vidi originalni članak

Antonija Šola odrekla se glavne nagrade Ohrid festa od 20.000 eura gdje je pjevala pjesmu "Božji put" posvećenu Toši Proeskom u korist snimanja dokumentarca o manistirima. Naime, pokojni Toše često je utjehu pronalazio u manastiru u Kruševu. Šola koja je s Proeskim i surađivala izdala je svoj novi album i na makedonskom jeziku. Prihod od njegove prodaje prema pisanju makedonskih medija također će dati u humanitarne svrhe. U njenom menadžmentu kažu kako Antonija ne želi u Makedoniji zarađivati na Tošinu imenu pa je zato od srca darovala nagradu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Songy 18.09.2008.

    BTW, barunpero, Toše bi ti rekao \"te sakam mnogu\" bez obzira koje si nacije, vjere i rase, stoga kakav god ti bio, protiv te dobrote i ljubav koju je širio i za sobom ostavio se jednostavno ne moze, tvoj komentar je naprosto....jadan.

  • Songy 18.09.2008.

    Jao Tonka kako si kvarna, pa koja je to po redu pjesma koju si Toši posvetila, što sad možemo očekivati svaka 3-4 mjeseca jednu takvu, jako prozirno. Bolje se ostavi pjevanja ako misliš gradit karijeru očekujući potporu tuđih fanova, a što se glasa i sluha tiče, na žalost tu te Bog nije obdario. Uostalom jos samo šačica dječice Tošinih fanova ti daje potporu, jer kao i nekolicina ovdje viđenih komentara, je progutala tvoju \"velikodušnost\" al djeca odrastaju, pa će tako i oni spoznati tvoje pravo lice. Jer obitelj i zaklada i većina fanova već je, kao što vidiš nisi pozvana i očito nisi dobrodošla na koncert 5.10. koji je Njemu posvećen. Stoga zadrži barem malo dostojanstva, pa se povuci na vrijeme i prekini igru na te jeftine karte.

  • stoka1 18.09.2008.

    dobro mi svi fanovi naseg andela znamo kao i njegovi bliznji sta je ona naumila ali sada vidjela da to ne moze tako ANTONIJA SRAMI SE

Komentiraj...
Vidi sve komentare