To je to što me zanima!

Aca Lukas je za dlaku izbjegao smrt: 'Bilo je jezivo, mogao sam poginuti, nitko nije ostao živ'

Pjevač je šokirao svoje obožavatelje informacijom da je jednom skoro poginuo, a spasio se u zadnji trenutak
Vidi originalni članak

Pjevač Aca Lukas (54) ispričao je svojim obožavateljima kako je jednom skoro umro, a spasilo ga je to što je odbio prijatelja tu kobnu večer, prenosi Kurir.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Za dlaku sam izbjegao 'sačekušu' koja nije bila namijenjena meni. Bio sam s društvom na ručku u jednom restoranu. Kada smo kretali iz restorana prijatelj se ponudio da me odveze kući jer je moj auto bio kod majstora, jer se pokvario. Ni sam ne znam iz kojeg sam ga razloga odbio, ali sam to učinio. Nazvao sam taksi i otišao u stan - rekao je Lukas.

Kada je došao u stan upalio je TV, na kojemu su ga dočekale stravične vijesti. 

'GLUMI EKSPERTA ZA ŽENE' Aca Lukas o broju žena s kojima je spavao i uvjetima: Mogu biti pametne, ali moraju biti lijepe

- Minutu nakon što smo se rastali, 300 metara od restorana u kojem smo sjedili, izrešetani su svi koji su krenuli tim autom, u kojem sam mogao biti i ja. Nitko nije ostao živ. Sjedio sam kod kuće, slušao vijesti i nisam mogao vjerovati što čujem. Na prvu mi je bilo žao prijatelja koji je taj dan poginuo, a onda me oblio hladan znoj. Bilo je jezivo. I danas kad se sjetim da sam mogao poginuti vraća mi se taj odvratan osjećaj - ispričao je.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 5.dimenzija 05.11.2022.

    Ovaj izgleda ko da se zadnji put oprao 1975 🥴

  • Roby621 05.11.2022.

    Ko je taj uopce?

  • wrist02 04.11.2022.

    I onda si povukao dvi umisto jedne linije, samo da se smiriš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare