To je to što me zanima!

Aca Lukas ponovno je 'pokupio' kaznu, angažirat će mu vozača

Srpski pjevač prije nekoliko dana platio je kaznu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Policija ga je ponovno zaustavila, a ovoga puta zbog prebrze vožnje
Vidi originalni članak

Folk pjevača Acu Lukasa (52) sinoć je zaustavila policija oko 23:45 sati u Beogradu zbog brze vožnje, javlja Kurir.rs. Vozio je 113 kilometara na sat, na putu gdje je dozvoljeno 80 kilometara na sat. 

- Policija je napravila zapisnik za prekršaj, ali drugih prekršaja nije bilo - rekao je izvor iz istrage za srpske medije. 

Za Kurir se oglasio i Saša Mirković, menadžer Ace Lukasa.

- Potrudit ću se da angažiram vozača koji će voziti Lukasa. Radimo na montaži spotova za novi album, jer je zainteresiranost velika. Zbog toga je sinoć žurio i nije obratio pažnju za ograničenje. Platio je kaznu od 5.000 dinara - poručio je Saša. 

A folkera je prije nekoliko dana privela policija i zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. On je istaknuo kako je platio kaznu od 60.000 dinara te da je svjestan prekršaja koji je napravio.

'POPIO SAM MALO VIŠE' Acu Lukasa je uhitila policija: Opirao se, odbijao test na drogu

- Istina je da sam prvi put vozio pijan. Imao sam 0,90 promila alkohola u krvi, a to se tretira kao drugi stadij pijanstva. Policija je odradila svoj posao, ponašali su se prema meni isto kao prema ostalim građanima koji naprave taj prekršaj - rekao je folker za srpske medije

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Žika Dobrosavljev 29.01.2021.

    Nedaj se Aco.

  • Trump Jong Un 29.01.2021.

    Šta ćemo ako Aca više ne prekorači brzinu ? Kome ćemo podarit pridjev " srpski " ? 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare