To je to što me zanima!

Aca prijeti Sonji: Trudit ću se svim silama da ti uzmem dijete

Folk pjevač sada se s bivšom suprugom obračunao na Facebooku te joj najavio rat. Osim toga, tvrdi da Sonja laže te da će svi saznati tko je ona zapravo
Vidi originalni članak

Nakon što je Sonja Vuksanović prijavila svog bivšeg supruga Acu Lukasa (48) za nasilje, folk pjevač se s njom odlučio obračunati i na društvenoj mreži.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

- Od govna sam htio napraviti pitu. Ali sam pretjerao. Napravio sam monstruma. Prodavačice jeftine robe s Kapali čaršije, ne možeš mi uzeti više novca, i ovo je puno za tvoj kapacitet! Možeš mi namještati do mile volje. Pokaži nam te ozljede, sramoto jedna, majko našeg djeteta, pipnuo te nisam! Rekao sam ti da te loše uči tvoj guru, bolesni ped*r Nemanja Pajić! Bilo me sram zbog jadnog djeteta. Ove godine, reći kakav si ti monstrum! Ali sada je dosta!  Sada će svi znati tko je 'Sonja Vu' ! Pokondirena tikva, loš pokušaj Adriane Lime! Od Adriane Lime jedino imaš lim umjesto mozga! Sramoto! Počinje borba za Viktoriju! Javno ti dajem do znanja da ću se truditi svim silama da ti oduzmem dijete, a ti dobro znaš koliko razloga za to ima! Prijateljice noći! Meni si našla namještati? Sram te bilo! Sada se dobro drži! Jer sve što ću o tebi iznijeti, a ti znaš što je to, neće biti ni malo ugodno! Fuj!

Podsjetimo, srpski mediji pisali su da je Lukas izgubio kontrolu i nasrnuo na Sonju. Ona je prijavila bivšeg supruga da joj je upao u kuću, razbijao stvari pa je počeo tući.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • prvi general 04.09.2017.

    bre Aca

  • sanky7 03.09.2017.

    Od govna je hteo da napravi pitu,ali je dobio kitu

  • Boki8 03.09.2017.

    To je elita Srbije. A tu jos spdaju Severina, Maja Suput, Nikolina, i mnoge druge koje vole taj svijet. Stvarno Fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare