To je to što me zanima!

'Acts of Violence': Bruce Willis ponovno se prihvatio oružja

Jedna od stvari koje Bruce Willis stvarno voli raditi u svojim filmovima je pucanje iz oružja. Kako se čini, 2018. godine imat ćemo prilike gledati ga kako okida u barem tri filma
Vidi originalni članak

Mnogi glumci pod stare dane nenadano dobiju volju glumiti u apsolutno svakom smeću koje im dođe pod ruku. Taj smo model ponašanja vidjeli kod velikana Roberta De Nira, Dustina Hoffmana i Ala Pacina, kojima karijera unazad desetak godina ne izgleda baš bajno.

Toj seriji velikana pridružio se i Bruce Willis koji je prihvatio još jednu ulogu za koju se pitamo 'zašto'.

Naime, Willis nema financijske probleme kakve ima Nick Cage, pa je neshvatljivo zašto bi glumac uzeo ulogu u jednom krimiću koji izgleda toliko bezlično.

U priči pratimo policajca koji se sa svojom braćom ubaci u organizaciju krijumčara ljudima. Za toliko impresivno inovativnu te uzbudljivu radnju nismo već dugo čuli. Svakako nam se čini da je u pitanju film koji će nebrojene nagrade pokupiti po svim svjetskim važnijim festivalima, a i kritika bi ga mogla hvaliti.*

Pogledajte video

U glavnoj ulozi je Bruce 'Prihvaćam loše filmove' Willis, dok mu podršku daje Cole 'Uvijek sporedna uloga' Hauser. Film u kina dolazi početkom siječnja.

* Vjerojatno ne bi, film ne izgleda kao nešto što je moguće pohvaliti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dennyy 11.12.2017.

    Da li je Žarkec u stanju napisati nekakvu konstruktivnu filmsku analizu, filmsku kritiku i to tek nakon što pogleda film?? Ili ćemo i dalje čitati njegovo pljuvanje filmova koji još nisu ni izašli.. btw toliko nepoštovanja prema filmskim legendama, čovjek bi pomislio da članke piše dobitnik 5 Oscar nagrada (iako i Oscar nije neko mjerilo kvalitete)

  • XavhC 07.12.2017.

    Žarko "Uvijek šaljiv" Radulović

  • korisničkoimejezauzeto 07.12.2017.

    Ma činjenica je da su svi (velika večina) “njegovih” filmova, nasilna. Al lik je pojava, iako ga vrijeme načelo, film u kojem glumi uvijek je gledljiv (prvi puta) i zanimljiv !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare