To je to što me zanima!

Adam pokazuje djeci kako se teško zarađuje novac...

Adam Sandler želi dvjema curicama pokazati kako se teško zarađuje novac. Nada se da će ih naučiti da više cijene novac i da neće postati rastrošne
Vidi originalni članak

Adam Sandler, koji s Jackie odgaja dvije curice, boji se da će zbog njegova bogatstva biti rastrošne. Komičar zbog brige ne može noćima spavati. No napokon je pronašao rješenje. Odlučio im je pokazati kako se u nekim zemljama teško zarađuje za život. Nada se kako će ih naučiti da više cijene novac. Strpao je djevojčice u nešto nalik na rikšu i odvezao ih je do trgovine. Zanima me koliko je kćerima naplatio vožnju. Da vidimo je li samo brižan otac ili tek običan škrtac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.08.2010.

    kaj?

  • babygirl 24.08.2010.

    Zbog brige ne moze nocima da spava kao ako bi mu djeca pocela rasipati novac,pa kako moze uopste na to da misli,e svasta.to je samo odraz njegove skrtosti,ovakvi su ljudi skrtice,bas oni koji imaju,kao npr.Al Pachino koji jede u mexickim restoranima gdje je najskupli obrok 10 $ Robert De Niro duzan svojoj babysiter nekoliko hiljada dolara pa ga tuzila,sramota a Bil Gates najbogatiji covjek na svijetu,odnosno njegova zena pitala u Dubrovniku koliko kosta kugla sladoleda da kupi djeci,kao eto ne bi zeljela da se rasipa novcem,ispade ja najbogatija od njih,nesto malo zaradjujem al djeci kupujem sve sto hoce,jer jednostavno volim da ih obradujem,al sta ces,nismo svi isti,a ovaj Adam moze djeci jednostavno urociti novac pa nek zive,za djecu se i zivi i zaradjuje,kome drugome ce ostaviti imetak,mozda drzavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare