To je to što me zanima!

Adam Sandler svoju nagradu primio je s masnicom na oku

Na dodjeli People's Choice nagrada sestre Kardashian odnijele su nagradu za svoj reality 'Keeping Up With Kardashians'. Nagrađen je i posljednji dio 'Sumrak sage'
Vidi originalni članak

Katy Perry (26) je među velikim pobjednicima dodjele nagrada People's Choice. Nakon što je pjesmama 'California Gurls' i 'Teenage Dream' dominirala glazbenim listama, proglašena je online senzacijom i omiljenom pjevačicom u prošloj godini. Pobijedila je čak i Lady GaGu (24). U govoru publici spomenula je kako joj je prošla godina bila nevjerojatna, a obožavateljima se zahvalila i na Twitteru. Najomiljeniji komičar po izboru publike je glumac Adam Sandler.  Dok je primao nagradu, na pozornici se pojavio s masnicom na oku. 

- Dok sam bio na šminkanju rekao sam kako želim vidjeti grupu Black Eyed Peas, a vizažistica je razumjela da sam rekao 'Black Eye, please' (Crno oko, molim vas) - objasnio je Adam svoju masnicu na oku.

'Eclipse', posljednji dio 'Sumrak sage' osvojio je nagradu za najbolji film za što su zaslužni Kristen Stewart (20) i Robert Pattinson (24). Istu nagradu drugi nastavak sage dobio je i prošle godine. Upravo je Kristen nadvisila Angelinu Jolie i Juliu Roberts te je primila nagradu za najbolju glumicu. Johnny Depp (47) kući je ponio nagradu za najboljeg glumca i to već drugu godinu zaredom. Najbolja country umjetnica je Taylor Swift (21). Sestre Kardashian primile su nagradu za njihov reality show 'Keeping Up With Kardashians'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PetraPan 06.01.2011.

    stara zanzibarska: " nagrada je nagrada i ne gleda joj se u - oko!!" :)

  • dgergea112233 06.01.2011.

    ne znam po kojem kriteriju je twilight najbolji film godine. Čisto smeće.

  • garavusa 06.01.2011.

    obozavam adama sandlera! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare