To je to što me zanima!

Adele: Ako ikad vidim oca, pljunut ću mu u lice, izdao me

Glazbenica ocu ne može oprostiti što je odavao obiteljske tajne u javnosti. Mark Evans lani je otkrio da ju je napustio kad je imala tri godine jer je bio alkoholičar
Vidi originalni članak

Mark Evans (48), otac pjevačice Adele (23), lani je otkrio da ju je napustio kad je imala tri godine jer je bio alkoholičar. Pio je dvije litre votke na dan. Glazbenica mu ne može oprostiti što je odavao obiteljske tajne u javnosti. Pljunut će mu u lice ako ga vidi.

- Prebolno mi je slušati je dok pjeva iako ima božanstven glas. Toliko sam toga učinio pogrešno i sad mi je žao - kaže Mark koji bi, kad bi mogao vratiti vrijeme, sve učinio drukčije. 

Adelein otac žali što je razočarao kćer, što joj nije bio bolji otac i što se nije mogla osloniti na njega kad ga je najviše trebala. 

- Ne mogu vjerovati da je mala djevojčica iz Tottenhama danas svjetski popularna pjevačica, ali svakako mi je drago to čuti - kaže Evans.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Glitchsyn 21.02.2012.

    Slična priča i kod mene. Samo što ja ne mrzim svog starog. On mrzi samog sebe, mislim da mu je to najgora kazna. Ne volim mrzit, samo odjebem sve negativne ljude iz života.

  • EvEvil 21.02.2012.

    "obožavam" ove pametnjakoviće koji komentiraju kako ima i puno anonimusa o kojima se ne piše, a imaju iste probleme! haaaalooo! jeste li ikada napravili nešto zanimljivo da bi novine pisale o vama? i zar biste zaista željeli da se vaše "prljavo rublje" povlači po novinama???

  • istina52 21.02.2012.

    roditelje ne možemo birati, onakvi su kakvi su, ali rane iz djetinjstva svatko od nas nesvijesno nosi u svojoj "naprtnjaći" tijekom cijelog života, a te rane nastaje do treće godine života tako tvrdi psihologija.... i sve to sakupljeno tamo leži i isprazni se onog momenta kada nas te rane diraju ili se branimo da se ne ponove kao što je to učinila Adela......................

Komentiraj...
Vidi sve komentare