To je to što me zanima!

Adele je podignula veliku strku zbog omiljene pizze, pa zaspala

Iako se smatra jednom od prizemnijih zvijezda, Adele, čini se, također ima svojih 'mušica'. Pjevačica je od svojeg osoblja tražila da joj usred noći donesu omiljenu pizzu s drugog kraja grada
Vidi originalni članak

Višestruka dobitnica kultne glazbene nagrade Grammy zaželjela se omiljene hrane, ali baš takve talijanske pizze nije bilo u luksuznom hotelu u Oxfordu, u kojem je Adele (28) odsjela.

Britanska pjevačica je navodno natjerala asistente da se usred noći odvezu u njezin 113 kilometara udaljen rodni Kensington u zapadnom Londonu kako bi joj ispunili želju.

- Kad su se vratili s hranom iz talijanskog restorana oko tri sata, Adele je već zaspala u hotelskoj sobi. Uzalud su putovali, ali šeficu se očito ne smije odbiti - rekao je izvor iz hotela.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Amos 12.07.2016.

    Jesu provjerili diše li, možda je umrla od gladi!? stvarno jako bitna stvar za nas obične smrtnike.

  • Stara Komunjara 12.07.2016.

    Debela je ogladnila.

  • cornelie 12.07.2016.

    Najantipatičnija pjevačica ikada a bit će sve umišljenija.ne dovodim u pitanje njen glas iako je svijet pun cura koje bolje pjevaju a o izgledu da ne govorim ali nemaju sreće da se proguraju.adel bikica,ako nije kako ona zamisli ruši se svijet,preko leševa ako treba.numerološka 5 jača od muškarca,kod nje doma se zna tko nosi hlače a to nije njen muž

Komentiraj...
Vidi sve komentare