To je to što me zanima!

Adele s novim dečkom uživa na ljetovanju u našem susjedstvu

Britanska pjevačica na sebi je imala prozračnu šarenu haljinu te ju nije zamaralo što ju paparazzi snimaju. Njezin odabranik imao je bijele kratke hlače i šarenu dugu majicu. Njemu očito ne smeta vrućina
Vidi originalni članak

Pjevačica Adele (34) i njen novi dečko, sportski agent Rich Paul (40) doletjeli su u Italiju, a onda su se uputili na romantičan odmor na Sardiniju. Par su snimili lokalni paparazzi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čim su stigli na otok dobrodošlicu su im priredili lokalni paparazzi te su ovjekovječili njihov dolazak. Britanska pjevačica na sebi je imala prozračnu šarenu haljinu te ju nije zamaralo što ju paparazzi snimaju, a to dokazuje i njezin osmijeh i vedrina. Sudeći prema ostalim fotografijama paparazza, Adele je bila dobro raspoložena.

Njezin odabranik odjenuo je bijele kratke hlače, a gore je imao šarenu majicu dugih rukava pa je pretpostaviti da njemu toliko vrućina ne smeta.

OBITELJSKO LJETOVANJE Ivaniševići uživaju s djecom na luksuznom brodu od 12 metara

Inače, Adele i sportski agent Rich u vezi su od rujna prošle godine, a to je ujedno njezina prva veza nakon razvoda od supruga Simona Koneckog, s kojim ima 9-godišnjeg sina Angela.

Podsjetimo, par je u lipnju došao i na glamurozno vjenčanje NBA igrača Kevina Lovea (33) i manekenke Kate Bock (34) u New Yorku na koje je stigla sva sportska elita. 

Pjevačica je zablistala u crnoj haljini dizajnera Alexandera McQueena dok se njezin dečko odlučio za klasično odijelo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dalvlaho 20.07.2022.

    Baš izgledaju' sretno "na svakoj slici...🤣🤣🤣

  • Orfej 20.07.2022.

    Vjerojatno ima dobru batinu.

  • marino.dukić 20.07.2022.

    malo joj se dragi previše sunčao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare