To je to što me zanima!

Adelin bivši trener: Pa nije bio plan da postane 'super mršava'

Ona nije smršavjela da bi se drugi osjećali loše zbog svojih problema s kilogramima. Ova osobna transformacija nema nikakve veze sa mnom ili vama, napisao je na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Cijeli svijet i da bruji o pjevačici Adele (32) koja je šokirala sve transformacijom, s obzirom na to da je znatno smršavjela.

Navodno je izgubila oko 45 kilograma, što je izazvalo lavinu komentara na internetu. Nisu svi hvalili pjevačicu pa je reagirao i njezin bivši trener Pete Geracimo, javlja Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odvratno je čitati negativne komentare i fobične optužbe koje dovode u pitanje istinitost njezinog nevjerojatnog gubitka kilograma. Iz mog iskustva rada s njom imali smo puno uspona i padova. Kada smo ona i ja započeli ovo putovanje zajedno, nismo težili tome da postane 'super mršava', već da bude zdrava. Nije joj bilo jednostavno, pogotovo zbog svih privatnih situacija s kojima se nosila - napisao je na Instagramu.

- Adele je postala drugačija osoba i odlučila je postati najbolja verzija sebe, a sve što je napravila učinila je za sebe i svog sina Angela. Ona nije smršavjela da bi se drugi osjećali loše zbog svojih problema s kilogramima. Ova osobna transformacija nema nikakve veze sa mnom ili vama. Radi se o Adele i tome kako želi živjeti svoj život - dodao je.

DOKTOR JONES: 'Da nije smršavjela, Adele bi bila rizična po pitanju korone'

Njegova poruka zaradila je 'hrpu' komentara na društvenoj mreži, a velik broj pratitelja mu je poručio: 'Hvala ti na ovoj objavi, trebala nam je'.

Inače, britanski mediji su se početkom godine raspisali kako je Adele počela drastično mršavjeti nakon razvoda od biznismena Simona Koneckog (46). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • radok 09.05.2020.

    Mozda se je konacno pogledala u velikom ogledalu i shvatila da je debela !

  • Lola. 09.05.2020.

    Ne valja debelo, ne valja mršavo...tko bi čovjeku ugodio...

  • Joanna77 09.05.2020.

    Žena super izgleda i vidi se da je sretna i zadovoljna. Prije je bila predebela, sad je premršava, ljudi nikad zadovoljni. Sva sreća pa njena kilaža nije ničiji problem, već samo njen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare