To je to što me zanima!

Adriana Đurđević pozirala kraj Eiffelovog tornja no, najviše pažnje ukrala je skupa torbica

Skupocjena Pradina torbica je mnoge ostavila bez daha. Supruga Duje Ćalete-Cara na fotki je do sada skupila preko sedam tisuća lajkova, a pratitelji ne prestaju s komplimentima
Vidi originalni članak

Adriana Ćaleta-Car (30), supruga hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete-Cara(25), je poznata ljubiteljica mode. Ovoga puta Adriana je podijelila fotku iz Pariza kako pozira u trapericama i crnoj bluzi koje je kombinirala sa šljokičastim čizmama, sakoom i blještavim nakitom. Iako na fotki vidimo i Eiffelov toranj svu pažnju je dobila Pradina torbica, ukrašena kristalićima .

Torbica je mnoge ostavila bez daha pa je Adrianina fotka do sada skupila preko sedam tisuća lajkova dok se u komentarima može naći mnoštvo komplimenata na račun njezina izgleda. 

"Outfit za 10", "Predivna", "Wow", "Vrh", "Slatko moje", "Goriš", samo su neki od komentara.

Ova Pradina torbica vrijedna preko vrtoglavih 12 tisuća kuna je obožavana između mnogih poznatih dama kao što su sestre Kardashian, Bella Hadid i modna blogerica Tamara Kalinić.

Bračni par Adriana i Duje trenutno žive u Marseilleu u Francuskoj gdje Duje igra za tamošnji klub. U svibnju su se u krugu najuže obitelji i prijatelja vjenčali u Dubrovniku, a krajem kolovoza su postali roditelji malenog Maura.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Gruntovčani 01.03.2022.

    Koji su ovo, neko znanstvenici, knjigu koju pročitali možda🥴🥴🤮

  • 03.01.2022.

    Badava joj svi novci kad nema stila .

  • damir.borcek@gmail.com 03.01.2022.

    Bas me zanima kolika joj je plaća kad si je mogla kupiti tako skupu torbicu. Kako je nije sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare