To je to što me zanima!

Adriana Lima: Želim svirati klavir i upoznati Dalaj Lamu

Jedna od najpoznatijih anđelica ima mnogo planova za 2012. godinu ali, kako je rekla, sve to što je nabrojala ubrzo će zaboraviti. Novogodišnje želje rijetko ispuni
Vidi originalni članak

Najljepše žene svijeta otkrile su svoje novogodišnje želje. Modeli Victoria's Secreta u posebnom novogodišnjem videu najavile su svoje planove. Brazilka Adriana Lima želi (30) naučiti svirati klavir, a bila bi sretna i kad bi napokon položila vozački ispit. Osim toga želja joj je upoznati i Dalaj Lamu, a voljela bi i riješiti se svog naglaska. 

- Planiram upisati tečaj engleskog jezika. Imam puno želja, a znam da ću zaboraviti sve ovo što sam rekla jer svoja novogodišnja obećanja nikad ne ispunim - rekla je supruga NBA košarkaša Marka Jarića. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • maraTa 04.01.2012.

    meni ona u faci izgleda zmazana i gotovo. tijelo ima fenomenalno, tu nema rasprave. i još mi je baš čudno da sve poznate glumice i manekenke imaju većinom donje zube neravne, sve zbrda zdola.. kaj nemaju za aparatić??

  • Anteli 04.01.2012.

    Dao bih joj ja svoj klavir pa neka svira do mile volje . Ha ha.

  • ElionoraBelička 04.01.2012.

    Soraja treba da vidi ovu da može da shvati što vidi kada sebe gleda u ogledalu i ako je to manje više ista branša na kraju tko te pita za engleski ako ti znaš kud si se uputila a ova bit će zna a putevi si razni

Komentiraj...
Vidi sve komentare