To je to što me zanima!

Adriena Brodyja napustila djevojka zbog O. Martineza

Francuski glumac još jednom je opravdao svoju reputaciju zavodnika budući da je zbog njega najmlađi Oskarovac ostao bez djevojke Else
Vidi originalni članak

Amerikanac Adrien Brody (36) najmlađi je glumac koji je dobio Oscara za najbolju mušku ulogu, a to mu ipak nije pomoglo da zadrži svoju djevojku. Dvije godine bio je u vezi s Elsom Pataky (32), a tome je došao kraj zbog bivšeg dečka Kylie Minogue.
- Adrien je mislio da je Elsa ta, ali ona se još nije spremna skrasiti.  Dao joj je malo prostora i vremena misleći da će mu se vratiti - otkriva izvor blizak Brodyju. Kako navode američki mediji, Elsa se nije odlučila na povratak jer je u međuvremenu upoznala Oliviera Martineza (43). Njih dvoje su početkom svibnja bili u Parizu gdje se nisu odvajali jedno od drugog. Francuski glumac ima reputaciju zavodnika u Hollywoodu budući da je navodno bio u vezama s Michelle Rodriguez, Salmom Hayek i Penelope Cruz.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dirty_dancer 16.05.2009.

    ja isto glasam za brodyija:)nekako je nesavršeno zgodan:))

  • Chantal 16.05.2009.

    Iako je Olivier Martinez zgodan, ja bi rađe Adriena Brodya... volim njegov sarm i taj nepravilni nos :)) Nije sve ni u izgledu... a sad druga stvar kakvi su obojica u privatnom zivotu. To ne znam, pa ne bih ni ulazila u to. Glasam za Brodya! ;)

  • saloma 16.05.2009.

    da vidim, da mogu birati između njih dvojice, kog bi izabrala. zasigurno ne adrien brodya. niti je ljep, niti zgodan, niti simpatičan i da nije glumac ne bi nijedna bila s njim, dok je martinez sušta suprotnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare