To je to što me zanima!

Adventski koncert Ivana Zaka se pretvorio u slavlje za zadarske nogometaše Livakovića i Erlića

Nogometna groznica u Hrvatskoj još uvijek se nije smirila, a to dokazuje koncert hrvatskog pjevača, koji je održao adventski nastup u Zadru, na dan dočeka zadarskih reprezentativaca
Vidi originalni članak

Vatreno je Ivan Zak pripremio zadarsku publiku da dobro zagrijanih glasnica dočekaju povratak kući svojih brončanih reprezentativaca - Dominika Livakovića i Martina Erlića. Tek što su pobijedili marokansku vrstu na SP-u u Kataru, započelo je višednevno slavlje u cijeloj državi, a Trg Petra Zoranića u Zadru bio je tu večer premali za sve koji su pjesmom i plesom željeli slaviti trijumf nogometne reprezentacije uz najveće hitove popularnog pjevača zabavne glazbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Usne varane', 'Meni se s tobom', 'Pretjerujem', 'Riskiraj', 'Ide bolja godina', 'Duguješ mi ljeto' i njegove ostale plesne hitove Zadranke i Zadrani pjevali su u glas na koncertu u sklopu Adventa. Svi su bili složni da je Ivan Volarić Zak osigurao pravu pobjedničku zabavu.

Iako sam još nije snimio navijačku himnu, prije godinu dana Ivan je gostovao u pjesmi 'Srce hrvatsko' Triju mušketira, a Zadranima je u duhu slavlja na koncertu otpjevao veliki hit grupe Prljavo kazalište 'Mojoj majci (Ružo hrvatska)'.

Euforija nije splasnula, a koncert je završio pa je Ivan Zak obećao rasplesanoj Dalmaciji da će se ponovno vratiti.

VRATIO SE NASTUPIMA Ivan Zak: 'Jedna puna dvorana vrijedi više od deset Porina'

Iako još ne zna kad, jer otkako se prije dva mjeseca vratio na scenu pjesmom 'Kilometri ljubavi', koju izvodi s Bobanom Rajovićem, ne zna kamo bi prije od posla; ima ga svugdje - od Slovenije, preko Hrvatske do Bosne i Hercegovine. Uoči dolaska u Zadar, održao je veliki koncert u Mostaru, ali ne žali se jer je uvijek ističe kako posao glazbenika ne bi bio potpun da nema nastupa koji svakom pjevaču i svakoj njegovoj pjesmi daju potpuni smisao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare