To je to što me zanima!

'Afera između Ruperta i Kristen trajala je čak nekoliko mjeseci'

Šogor redatelja Ruperta Sandersa s kojim je glumica Kristen Stewart prevarila dečka Roberta Pattinsona tvrdi da njihov preljub nije bio 'trenutak slabosti'
Vidi originalni članak

Kristen Stewart (22) preljub s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom (41) nazvala je trenutkom slabosti, ali šogor oženjenog redatelja tvrdi da to nije tako. Naime, Leopold Ross izjavio je da su se mlada glumica i otac dvoje djece viđali nekoliko mjeseci tijekom snimanja filma 'Snjeguljica i lovac'. Brat redateljeve žene i manekenke Linerty Ross (33), kaže kako je njegova sestra već neko vrijeme bila nesretna u njihovom braku. 

Rupertov šogor za People je izjavio da je afera između njih započela tijekom druge polovice snimanja filma, a trajala je do posljednjeg tjedna rada na novom projektu.

- Ovo ima i pozitivne strane. Liberty nije bila sretna u posljednje vrijeme, ali obitelj živi blizu. Sve će biti u redu - rekao je šogor redatelja Ruperta. 

Iako se Kristen javno ispričala, Robert Pattinson (26) s kojim je u vezi bila tri godine, sve svoje stvari iselio je iz njihovog doma u Los Angelesu. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • _petra_ 30.07.2012.

    meni je ona ruzna i blijedunjava

  • Tili-Liti 30.07.2012.

    ispada da je Kristen lažljivica i da se j......la sve u šesnajst

  • zvrka1977 30.07.2012.

    meni to sve vuće samo na dobru reklamu prije puštanja zadnjeg nastavka u kina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare