To je to što me zanima!

Affleck požalio, a Jennifer spot snima i s mlađahnim dečkom

Pjevačica je, nakon Bena Afflecka, i 24-godišnjem Casperu odlučila dati priliku da se pojavi u njezinom spotu. Ben je otkrio da je požalio što je snimio spot s Jennifer
Vidi originalni članak

Spot za pjesmu 'Jenny from the Block' 2002. godine Jennifer Lopez (42) snimala je s bivšim dečkom i zaručnikom Benom Affleckom. U svoj najnoviji spot za pjesmu 'Dance Again' odlučila je uključiti i novog dečka, 24-godišnjeg Caspera Smarta. U javnost je pustila samo fotografije sa snimanja, a cijeli video objavit će krajem ovog tjedna. Casper je na fotografijama bez majice i s povezom preko očiju na kojem piše 'Ljubav je slijepa' dok ga Jennifer grli s leđa. 

- Puno je ljubavi između njih, Casper Jennifer tretira kao kraljicu - rekao je nedavno izvor za časopis People. 

Ben Affleck (39), koji je trenutačno u braku s Jennifer Garner (39) i zajedno imaju troje djece, kasnije je priznao da je požalio što je sudjelovao u snimanju spota 'Jenny from the Block'. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Roas 03.04.2012.

    nekad sam je gospodom smatro, ali sam se zajebo Droca je uvjek droca

  • AnđelaCvitković 03.04.2012.

    I'm still Persa from the Mahala, sada gonim bike nekada sam konja jahala...

  • JosJedanSam 03.04.2012.

    Koliko je žena bezvezna jasno govori činjenica da na svaku priču o njoj prepucavaju se oko njenog izlgeda, zašto? jer nije bitno što radi, radi to loše i ispodprosječno. A izmislile su ju žene koje su si umislile vidi ju, bezvezna, s guzičetinom, malim cicama - ruku na srce ko svaka druga amerikanka, pa ju isfurale ko ljepoticu. I muški koji s eboje pravih žena, pa odvaljuju na 'curke iz kvarta' - jenny from the block. Žena je najobičniji malo bolji prosijek, mogu ju zamislit u parkicu kako se klošari s ekipom iz kvarta i kako ju nitko ne doživljava!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare