To je to što me zanima!

Affleckova nježna strana: Svim majkama je čestitao Majčin dan

Na svom Facebook profilu glumac je objavio video sebe gdje govori u kameru i zahvaljuje se svim majkama koje poznaje oko sebe, a posebno svojoj supruzi
Vidi originalni članak

U braku su sedam godina i imaju troje djece. Povodom Majčinog dana, Ben Affleck (39) odlučio je pohvaliti svoju suprugu Jennifer Garner (40) i zahvaliti joj se na svemu što čini za njihovu obitelj i djecu. Na svom Facebook profilu objavio je video sebe gdje govori u kameru i zahvaljuje se svim majkama koje poznaje oko sebe.  

- Sretan Majčin dan svim majkama koje poznajem. Želim čestitati svojoj majci Chris i supruzi Jennifer koja je nevjerojatna majka - rekao je Ben u videu te poručio svima da se taj dan treba posebno proslaviti jer je posao majke najteži posao na svijetu.

Ben i Jennifer upoznali su se na snimanju filma 'Daredevil'. Vjenčali su se 2005. godine kad im se rodila kćer Violet Ann, a u siječnju 2009. dobili su i kćer Seraphine. Ove godine u veljači Jennifer je rodila i sina Samuela. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zmaja- 13.05.2012.

    Moj najdraži glumac :))) a, po pisanju medija izgleda da su skladna, normalna obitelj daleko od glumatanja velikih zvijezda.

  • user_139303 13.05.2012.

    Predivan par, bez skandala, vode miran obiteljski život, uvijek okruženi svojim klincima, bravo!

  • panika135 13.05.2012.

    nije ga dugo bilo u medijima pa koristi majcin dan da podsjeti na sebe, kak jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare