To je to što me zanima!

Aguileri nude 17 milijuna kuna da predstavlja žene s oblinama

Bivša pobjednica showa 'America's Next Top Model' želi da pjevačica bude zaštitno lice stranice za lijepe i krupnije žene. Nije poznato planira li ponudu prihvatiti
Vidi originalni članak

Kako piše TMZ, pjevačici bi se višak kilograma možda i mogao isplatiti. Christina Aguilera (31) dobila je ponudu vrijednu 17 milijuna kuna. Bivša pobjednica showa 'America's Next Top Model' želi da pjevačica bude zaštitno lice stranice za lijepe i krupnije žene. Whitney Thompson prvi je puniji model koji je pobijedio u  nekom showu, a sad održava stranicu TheBiganTheBeautiful.com. 

Želja joj je i da Christina bude glasnogovornica ove stranice koja je posebno dizajnirana za žene s oblinama. Ako pristane na ponudu, Aguilera bi se trebala pojaviti u najmanje jednoj televizijskoj i radijskoj reklami, imala bi dva snimanja te četiri pojavljivanja u javnosti. 

I posljednja želja vlasnice ove stranice je da Aguilera snimi singl posvećen tom portalu. Iako je Christina nedavno izjavila da joj ne pada na pamet ići na dijetu, nije poznato planira li prihvatiti ovu ponudu. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • kradem i lažem 22.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sweat devil 27 22.10.2012.

    Ako ćemo od sad debele žene nazivat žene sa oblinama onda u k.... Obline su da ženska ima gdje treba da ima guzicu,sise,bokove a ne tri reda šlaufa na trbuhu.

  • MajaMišić 21.10.2012.

    kako velike svote novaca stvarno idu u pogresne svrhe !

Komentiraj...
Vidi sve komentare