To je to što me zanima!

Ajme, di je Kerum? Fani šopingirala s prijateljicama

Fani, djevojka splitskog gradonačelnika posjetila je luksuzni butik u Dubrovniku. Skrivala se od reportera. Nakon toga pobjegla je u restoran Gil's
Vidi originalni članak

Fani Horvat (25), djevojka gradonačelnika Splita, Željka Keruma (49), u utorak oko ponoći bila je u šopingu s prijateljicama u Dubrovniku. Odlučila je poveću svotu novca potrošiti u ekskluzivnom butiku, koji je nešto prije nje posjetio i sin šeika Abdulloaha Saleha Kamela. Nakon što je vidjela fotoreportere Fani se naljutila i nije htjela pola sata izaći van iz dućana, odmahivala je rukom te se nije željela slikati. Čak je i sve vrećice ostavila u dućanu jer ih nije htjela iznijeti pred fotoreportere. Nakon što je izjurila iz dućana s prijateljicama, koje su je pratile dva metra iza nje, otišla je u luksuzni restoran 'Gil's' i čekala da 'situacija smiri'.
Njezina dečka, razbarušenoga gradonačelnika Splita, nije bilo na vidiku. Fani je ušetala u restoran čiji je vlasnik milijarder Viktor Vekselberg. U njemu možete dobiti butelju bijelog vina Montrachet od 0,75 l za 79.820 kuna. Za ovo vino kažu kako savršeno ide uz jastoga, čijih 100 grama u Gil’su stoji 105 kuna, ili porciju bijele ribe. Još je skuplja butelja crvenog vina Domaine Romanee Conti od 0,75 l koja stoji čak 125.000 kuna.
Uz ovo vino preporuča se janjetina, čija porcija stoji 220 kuna, pa je moguće da je Željko Kerum bio u restoranu.

SIN BOGATOG ŠEIKA JE ZATRAŽIO POVRAT POREZA
Prije Fani u butiku je kupovao sin šeika Abdullaha Saleha Kamela, predsjednika Islamske gospodarske komore i savjeta islamskih banaka (desno). Tražio je tax free račun za povrat 1000 eura. Zbog toga su na brod došli predstavnici Ministarstva financija.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Afrodita55 21.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • citizen 21.07.2010.

    Otisli u GIL\'S i narucili onu butelju od 125 cigli...ZIVIO SUGAR DADDY KERUM :))

  • konjina 21.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare