To je to što me zanima!

Aki Rahimovski: Kristijan i ja imamo skroz normalan odnos

Pjevač grupe Parni valjak svjestan je da njegov sin nosi križ na leđima jer mu je on otac, ali ipak, smatra da je sve što je napravio, postigao sam svojim velikim trudom
Vidi originalni članak

 Pjevač Aki Rahimovski (55) demantirao je za časopis Story glasine da nije u dobrim odnosima sa sinom Kristijanom (28), također glazbenikom. Medijske napise koji su govorili o njihovom lošem odnosu nije htio komentirati, no ovoga puta je rekao kako između njih dvojice nema nikakvih razmirica.

Dapače, Akiju je najveća nagrada što je Kiki nastupio s njim u Umagu, te smatra kako je njegov nasljednik sve što je napravio postigao zahvaljujući sebi i svom radu. Svjestan je toga da mu sin nosi veliki križ zato što mu je on otac. Aki je komentirao i odnos sa svojim unucima te rekao kako je biti djed Filipa i Davida za njega fantastičan osjećaj i velika sreća. Njegov kolega Hus komentirao je kako cijela priča o Akiju i Kristijanu nije istinita, te da se Aki gospodski postavio i nije želio reagirati na neke napise s kojima Kiki nije bio izravno povezan. 

Završili nezaboravnu turneju

Parni valjak nedavno je završio turneju po regiji koja je kulminirala velikim koncertom u Beogradu. Hus i Aki komentirali su kako je sve bilo zbilja nestvarno i nezaboravno. Razišli su se nakon što su 30 godina živjeli za glazbu, no ipak su shvatili da im nedostaju zajednički trenuci. S pjesmom 'Nakon svih ovih godina' ponovno su pridobili svoju publiku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare