To je to što me zanima!

Aki s novom frizurom snimao spot: Osjećam se kao Samson

AKI SE OŠIŠAO Odluka je pala preko noći, a prvi su frizuru vidjeli članovi Valjka na snimanju spota. Hus mu je predložio šišanje, a do odluke su došli svi zajedno
Vidi originalni članak

Ovo je novi početak Parnog valjka. Rep je otišao u povijest. U njemu je 35 godina mog života, kaže Aki Rahimovski (56). To je odlučio na noćnom sastanku benda. Zaključili su da je vrijeme za promjene. Husein Hasanefendić Hus predložio je Akiju da se ošiša.

- Aki je odmah ujutro nazvao svoju frizerku, a njoj nije bilo teško doći u nedjelju - smije se Valjkov menadžer Darko Hlupić. Pjevačevu frizuru prvo su vidjeli članovi benda i ekipa na snimanju spota “Vjeruj” u središtu Zagreba.

- Osjećam se kao Samson - povikao je Rahimovski došavši na set. Obitelj je Akijev novi imidž mogla vidjeti tek navečer. Parni valjak cijelog je dana snimao spot u kazalištu Kerempuh te vozeći se ulicama na kamionu. Spot i skora turneja dio su akcije “Vjeruj, tu sam čovjek” koju su pokrenuli dm i Hrvatska mreža volonterskih centara.

Cilj im je potaknuti ljude da volontiraju u humanitarnim i društveno korisnim poslovima, a svojim zaposlenicima koji žele volontirati dm daje slobodan dan.

- U mladosti smo svirali na radnim akcijama, a sad radimo ovo - kaže Hus.    

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Arkanđeo Mihael 19.09.2011.

    Ma super stari sad izgledaš ko Joca Amsterdam.Mora da imate istu frizerku

  • Butterfly_ 19.09.2011.

    A bio je bolji sa dugom kosom.

  • kinezojapanac 18.09.2011.

    Ionako se prekomjerno znoio tako da će sada imati znatno manje cijeđenje. Neki dan sam na benziskoj sreo tog patuljka i prilično se "čuo" po ustajalom znoju dok smo čekali na kasi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare