To je to što me zanima!

Ako mu kćer umre, B. Brown dobiva dio Whitneyne imovine

Ukoliko kćer pokojne Whitney Houston, Bobbi Kristina (19), umre mlada njezinu imovinu podijelit će njezin otac Bobby Brown i obitelj njezine pokojne majke
Vidi originalni članak

Pjevačica Dionne Warwick (71) u intervjuu za Good Morning America otkrila je da ju je nekoliko sati prije smrti rođakinja Whitney Houston molila da zbog nje dođe na Clive Davis's Grammy zabavu.

- Hvala ti, želim da budeš ondje. Moraš biti ondje zbog mene - zahvalila joj je Whitney nakon što joj je Dionne rekla da će doći.

Samo nekoliko sati kasnije pjevačica je pronađena mrtva u svojoj hotelskoj sobi.

Dionne ne krije da je bila bliska s pokojnom Whitney i opisuje je 'djevojčicu koju nikada nije imala'. Dodala je da njezina kćer Bobbi Kristina ima podršku cijele obitelji.

- To je jedina stvar koju volim kod nas. Mi smo obitelj - rekla je i dodala da se Whitneyna majka zasad 'dobro drži' zbog kćerine smrti .

Whitneyn brat nije ljut što mu sestra nije ništa ostavila

Gary Houston nije povrijeđen što mu sestra oporučno ništa nije ostavila.

- Ne zanima me to. Sve što znam je da je moja sestra otišla - rekao je Gary koji je uz svoju suprugu Pat i majku postao skrbnik njezine kćeri Bobbi Kristine.

'Ako Bobbi Kristina umre, bogatstvo će podijeliti Bobby Brown, majka, otac i braća'

Oporuka pokojne Whitney Houston ovjerena je od strane suca, a njezina kćer Bobbi Kristina postala je jedina vlasnica cijelog bogatstva. Prema pisanju TMZ-a, ukoliko Bobbi Kristina umre mlada, njezinu imovinu će podijeliti Whitneyn bivši suprug Bobby Brown i njezina obitelj.

No u slučaju da se to dogodi, njen nakit dobiva njezina majka Cissy. Pored Browna koji bi naslijedio bogatstvo, Whitney je kao korisnike imenovala i oca Johna te braću Michaela i Garyja. Ukoliko se oni ne budu mogli dogovoriti tko će što dobiti, njezine stvari će se prodati kako bi mogli podijeliti novac.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • leptirica30 10.03.2012.

    san svakog oca (majke) ja da mu dijete umre, pa da dobije neke pare..strašno!!!

  • ruzana 09.03.2012.

    pa naravno da ce sve sto ima ostaviti svojoj kcerki,svi to rade,zasto bi neko ostavljao bratu ili sestri ako ima djecu,mala ima tek 19 a oni vec spominu njenu smrt,morbidno

  • statusne somalire 09.03.2012.

    znači bobby znaš šta ti je činiti da dođeš do love :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare