To je to što me zanima!

Ako Nives nastupi u ovome hitna pomoć radit će cijelu noć

Nakon što je saznala da će po njoj nazvati klub, seksi Nives Celzijus je odlučila podići temperaturu u istom, a ako odjene ovu kombinaciju, hitna pomoć mogla bi imati posla
Vidi originalni članak

Ime atraktivne Nives Celzijus i njezini koncerti sinonim su za lude zabave koje se pamte pa ne čudi što će u petak 3. lipnja popularni 'Yolo Club' u Đakovu promijeniti ime i postati  'Celzijus klub'. 

- Doista sam iznimno počašćena što su vlasnici odlučili ime kluba promijeniti u Celzijus klub i pozvali me za kumu. Dosad sam kumovala otvorenju dva lokala i oba super rade, a tek sad zamislite kakva će zabava morati biti stalno u klubu koji nosi naziv 'Celzijus'.  Projekt jest vrlo ambiciozan, ali upravo zato izazov je slađi. Zajedno s mojim bendom, priredit ću publici u petak specijalni koncert i ludu zabavu koju Đakovo nikad neće zaboraviti. Pozivam sve Slavonce da nam se pridruže na zabavi godine, a temperaturu u klubu, u ove vruće dane, moramo podignuti barem do 69 stupnjeva; Let's Make History together - našalila se sjajno raspoložena Nives. 

Ovaj show u Đakovu biti će prava uvertira za njezin skorašnji nastup na CMC festivalu u Vodicama gdje se od Nives očekuje da nadmaši prošlogodišnji spektakl kad je tijekom svog nastupa doslovno zapalila pozornicu

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Promaja u glavi 05.06.2016.

    Ma to mjesto je promijenilo toliko vlasnika i naziva kluba da ni oni koji žive tamo ne mogu to sve popamtiti.

  • novkovka 03.06.2016.

    nikakva pjevačica.zato se i slika polugola,ako ne i gola samo da privuče pažnju na sebe.sve te šta se zovu pjevačice,nisu uopće pjevačice nego starlete(nives,rozga,seve.......).

  • sol 03.06.2016.

    Zgodna cura, kaze se komad i po, a za komad i po, treba k, i po, a koji je ne vole namaju ga, zasto je nebi volio, ako nisu sve iste onda su slicne:::))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare