To je to što me zanima!

'Ako Seve ima pornić onda i ja mogu pokazati adute'

Nakon svakog trača skinula je jedan odjevni predmet. Kaže kako joj je ovo veliki izazov iako su mnogi već vidjeli njene grudi, koje često pokazuje
Vidi originalni članak

Voditeljica Gianna Apostolski (31) u emisiji "Red Carpet" pokazala je svoje adute i to grudi u kojima nema silikona. Gianna ih je samo podigla. U okviru nove rubrike "Gole vijesti" informirala je javnost o tračevima u prikladnom terminu, oko ponoći. Nakon svakog trača skinula je odjevni predmet. Ostala je samo u gaćicama.
- Ovo mi je velik izazov i nije mi nikakav problem skinuti se, ionako su svi već sve vidjeli, uostalom koliko se žena kupa u toplesu, pa im svi vide grudi. Glumice gledamo gole u filmovima, druge u magazinima, a mene u 'Red Carpetu' - rekla je Splićanka koja smatra da je njeno pokazivanje sisa seksi.
- Ako je Severina mogla snimiti pornić, mogu i ja pokazati adute - kaže Gianna, koja je 13-godišnjem sinu Dini objasnila novi posao.
- Ma on je prvo mislio da ću biti skroz gola. Uostalom, sto puta me već vidio golu, ali ja nikada neću skinuti gaćice u javnosti - dodaje. Dinini vršnjaci, kaže Gianna, za nju imaju samo pohvale.

OTKRILI JOJ OŽILJKE
Produkcija Nove Gianni nije prikrila ožiljke na grudima. U sljedećoj emisiji će ih izbrisati

Idi na 24sata

Komentari 94

  • odbojkašica4ever 22.09.2009.

    \"ma postat ću plava i bit ću KUČKA prava.....\"

  • stinger 10.10.2008.

    na kaj ova liči pred tolikim gledateljstvom ali to je dokaz da mediji i od dreka mogu napravit kolač!!!!da mene retuširaju bil bi najzodniji frajer u evropi sa 60g. i uzo bi lovu te se moram angažirat da se dokopam televizije za kaj da šljakam 45g i onda kopam po kontejnerima umjesto da uživam u penziji!!

  • Aisha_st 28.09.2008.

    MAJSTORE sin je ne gleda golu,sin joj zivi u kastelima sa ocem a ona se ne brine za njega. I takva osoba izjavljuje da zeli veliku obitelj. Nije nista nego najobicnija straca. Da sam je vidila u Noćnoj mori mogla bi i svatit ali Nova je stvarno pretjerala

Komentiraj...
Vidi sve komentare