To je to što me zanima!

Albanska pjevačica kopirala je Staniju? Prorezi do međunožja

Zavodljivo je plesala oko muškaraca i u jednom trenutku je pokazala kako ne nosi gaćice, a imala je problema s grudima koje su joj zamalo 'ispale'. Muškarci u studiju nisu znali što ih je snašlo, kao ni gdje da prvo gledaju
Vidi originalni članak

Albanska pjevačica i voditeljica Kejvina Kthella je 2017. gledatelje nacionalne televizije počastila vrućim kadrovima. Tada je u svojoj emisiji 'Xing me Ermalin' nastupila u dugoj crvenoj haljini s dva velika proreza.

Zavodljivo je plesala oko muškaraca i u jednom trenutku je pokazala kako ne nosi gaćice, a imala je problema s grudima koje su joj zamalo 'ispale'. Muškarci u studiju nisu znali što ih je snašlo, kao ni gdje da prvo gledaju - u bujno poprsje ili međunožje.

Sada su se pojavili komentari kako je atraktivna plavuša izazovnim nastupom iskopirala Staniju Dobrojević (35). 

SRPSKA STARLETA Stanija je opet 'nestašna': Gole grudi prekrila joj je samo kosa

Srpska starleta se prije četiri godine pojavila u veoma sličnoj crvenoj haljini te je također zavodila seksi plesom u studiju. 

Mnogi su se tada pitali nosi li Stanije gaćice, a u jednom trenutku izvirile su joj crvene tange, dok se kod Kejvine uopće nisu vidjele.

Tko tu koga zapravo kopira, nije najjasnije, no jedno je sigurno - obje dame su atraktivnim izgledom i zavodljivim performansnom zagolicale maštu brojnih muškaraca.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • theplay 23.02.2021.

    a ove dvije su tko što ??

  • nap 23.02.2021.

    neka nova moda haljina

  • Cirenac 23.02.2021.

    Prorezi,ma kakvi prorezi to je poderana haljinka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare