To je to što me zanima!

Albi hakirali profil na Twitteru: 'Što ti je, zašto pišeš grozote?'

Glumica ne stoji iza ovih objava sa svog profila, a njezini mnogobrojni obožavatelji iščekuju objašnjenje, a neki i ispriku
Vidi originalni članak

Holivudskoj zvijezdi Jessici Albi (38) hakiran je Twitter profil. Iako su objave brzo uklonjene, njezini brojni pratitelji zabilježili su nekolicinu uvredljivih, rasističkih i seksističkih komentara koji su objavljeni s profila glumice. Naravno, fanovi su ostali neugodno iznenađeni, a neki su odmah pretpostavili o čemu se radi i da ovo nisu Jessicine riječi. 

- 'Nacisti nisu ništa krivo napravili' i 'Slušajte žene, postoji razlog zašto je Bog napravio muškarce jačima', samo su neki od komentara iz serije objava prepunih govora mržnje prema ženama, homoseksualcima i Afroamerikancima. 

Naravno, glumica ne stoji iza ovih objava sa svog profila, a njezini mnogobrojni obožavatelji iščekuju objašnjenje, a neki i ispriku. Alba, se zasad na vlastitom Twitteru nije oglasila o ovom incidentu. 

Podsjetimio, glumica je prije nešto više od mjesec dana posjetila Dubrovnik, točnije festival New Europe Market. Nakon konferencije prepustila se čarima Starog Grada. 

ODUŠEVLJENA JE Jessica Alba objavila slike iz Dubrovnika: 'Zadivljujuće je'

- Ovo mjesto je zadivljujuće! Svjetlost, hrana, Jadran. Nevjerojatno je - objavila je Jessica na Instagramu uz fotografije i snimke s konferencije, hotelskog balkona i večere s prijateljima. Osim što je oduševljena znamenitostima Dubrovnika, Alba je pohvalila i jedan poznati dubrovački restoran, a koliko ju je oduševio govori i činjenica da je brojnim pratiteljima preporučila njihove delicije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.07.2019.

    bolje ne imati društvene mreze

  • chandler 30.07.2019.

    Gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare