To je to što me zanima!

Albina Grčić iznenadila je sve novim imidžem: Moj alter ego!

Novu frizuru nazvala je svojim alter egom, a uskladila ju je s kombinacijom. Odjenula je bijele hlače te sportski grudnjak iste boje, a sve je začinila ružičastim štiklama na platformu te crnom kožnom jaknom
Vidi originalni članak

Pjevačica Albina Grčić (23) svoju dugu plavu kosu isplela je u pletenice, a ubacila je i pokoji crveni pramen kako bi joj imidž bio upečatljiviji. Naravno, njime se pohvalila i svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novu frizuru nazvala je svojim alter egom, a uskladila ju je s kombinacijom. Odjenula je bijele hlače te sportski grudnjak iste boje, a sve je začinila ružičastim štiklama na platformu te crnom kožnom jaknom.

U prvi plan, osim imidža, pala je i Albinina vitka figura. Krajem rujna očarala je fanove i kratkom haljinicom koja je više toga otkrila, nego sakrila.

U SPLITU Albina je prorezom na grudima zagolicala maštu na reviji

U uskoj plavoj haljini ispred Dioklecijanove palače u Splitu istaknula je dekolte i figuru, a nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine duge noge. Seksepilnu kombinaciju upotpunila je zlatnim nakitom te decentnom šminkom, a komplimenti su se samo nizali. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bere 12.10.2022.

    Previše ega, premalo pokrića, već viđeno stoput.

  • 11.10.2022.

    Tvoj alter a zanima me tvoj halter

  • hrvatisuglupnarod 11.10.2022.

    Jel to jos jedna “starleta”, “sponzorusa”, “influencerica”, “pjevacica u usponu”? Mozemo izvoziti starlete jbt. Imamo vise influencerica nego amerika i engleska zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare