To je to što me zanima!

Albina Grčić pobjedu 'vatrenih' slavila u zagrljaju nogometaša

Nogometaš Hajduka s pjevačicom i prijateljima pratio je napetu borbu između Hrvatske i Japana, u kojoj su pobjedu, nakon neizvjesnih penala, odnijeli naši reprezentativci
Vidi originalni članak

Hrvatska! Oooooo, napisao je Ivan Čalušić (23), ispod fotografije na kojoj u zagrljaju pozira s djevojkom Albinom Grčić (23) nakon utakmice 'vatrenih'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaš Hajduka, koji je na posudbi u slovenskom Radomlju, s pjevačicom i prijateljima pratio je napetu borbu između Hrvatske i Japana, u kojoj su pobjedu, nakon neizvjesnih penala, odnijeli naši reprezentativci. 

Albina i Ivan pozirali su na otvorenom uz adventske kućice. Oboje su bili u sportskim kombinacijama, a pjevačica je na sebi imala još hoodie deku na kockice. Pjevačica je tijekom utakmice objavila niz fotografija na Instagram profilu. 

Podsjetimo, nakon 120 minuta protiv Japana je Hrvatska imala 1-1, ali boljim izvođenjem penala (3-1) su izabranici Zlatka Dalića dobro krenuli u nokaut fazu.

NE SKRIVAJU LJUBAV Prepoznajete li par sa slike? Splitska pjevačica i nogometaš poznaju se otkad su bili mali

Za Hrvatsku su zabili Nikola VlašićMarcelo BrozovićMario Pašalić, dok je stativu pogodio Marko Livaja, a sve je to 'nadogradio' nevjerojatni Livaković s tri obrane penala. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Comi 06.12.2022.

    Nisam se ni mislio da je slavila s nekim vodoinstalaterom.

  • Jo.Ka. 06.12.2022.

    Wagsica 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare