To je to što me zanima!

Albina nije u finalu Eurosonga!

Splićanka se mjesecima pripremala za nastup na eurovizijskoj pozornici. Koreografija nije bila ista kao i na Dori u veljači ove godine. Nadogradila ju je, baš kao što su to njezini stilisti učinili sa stajlingom
Vidi originalni članak

Albina Grčić (22) u Rotterdamu je branila boje Hrvatske pjesmom 'Tick-Tock'. Nastupila je pod rednim brojem 10 i zaradila hrpu komplimenata gledatelja. Ipak, u subotu je nećemo gledati u finalu jer ga u prvoj polufinalnoj večeri u utorak nije izborila. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila si divna. Tako mlada, a imaš tako snažan vokal - rekli su joj. 

GLASUJTE U ANKETI Albina je nastupila, kako vam se svidio njezin performans?

I komentator Eurosonga, voditelj Duško Ćurlić pohvalio je Albinu, koja je nakon što je otpjevala posljednjih stil pjesme viknula 'Hvala svima!'. Konstatirao je da je Grčić rođena za scenu.

Hrvatska publika upoznala je u glazbenom showu 'The Voice Hrvatska' u kojem je dospjela do finala i zauzela treće mjesto. Od malih nogu bila je na raznim festivalima, sa šest godina 'zaljubila' se u klavir i otada glazba ne izlazi iz njezina života. 

Idi na 24sata

Komentari 531

  • zeljka617 19.05.2021.

    Jesmo li imali sta bolje.

  • cisab 19.05.2021.

    Nije Hrvatska razumila to natjecanje imamo mi sastav koji bi mogao pobijediti. Nije mi jasno zasto ne posalju Let3 ispaljivanje cepova bi bilo najprimjerenije tom natjecanju

  • NedeljkoPantic 19.05.2021.

    Sve je to cista politika i sramota, vi komsije i dalje smatrajte sebe srednjom evropom ili sta vec i mislite o sebi kao da niste deo jednog balkana. Umesto da shvatite da se moramo kad tad okrenuti jedni drugima jer inace samo sputavamo jedni druge, vi i dalje po svome. Zao mi je sto su vas pokrali, za mene je tik tok bio jedan od favorita za osvojiti. Velika je sramota ovo, jedna belgija je prosla sa mozda najgorom pesmom na ovogodisnjem takmicenju. Rumunija i Hrvatska su morale proci, tuzno je to zbog samih ucesnika i njihovih nadanja. Kad znas da si bolji od nekog a neces proci zbog drugih stvari umesanih u takmicenje. Svako dobro !!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare