To je to što me zanima!

Albina se vratila u Split: Uživa na rivi u zagrljaju dečka Ivana

Albina na Eurosongu u Rotterdamu nije uspjela proći u veliko finale. U prvoj polufinalnoj večeri nedostajalo joj je tek nekoliko bodova za prolazak, ali kako je sama rekla ranije, zadovoljna je nastupom
Vidi originalni članak

Albina Grčić (22) vratila se ove nedjelje u Hrvatsku iz Rotterdama gdje je nastupala kao hrvatska predstavnica na ovogodišnjem 65. Eurosongu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak navečer se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom sa dečkom Ivanom Čalušićem s kojim je pozirala na splitskoj rivi. 

Fotka nasmijanog para pokupila je simpatije brojnih pratitelja od kojih su mnogi ostavili lijepe poruke podrške za mladu pjevačicu.

-  Nadam se da znaš da ćeš ubuduće imati obožavatelje iz cijelog svijeta. Pozdrav iz Barcelone - poručila je jedna osoba.

- Tvoj glas je predivan, imala si najbolji glas na cijelom Eurosongu, trebala si biti u finalu! Pozdrav iz Njemačke - poručila je druga pratiteljica.

DOK JEDNOM NE SMRKNE... Albina zbog Talijana zaradila 50 eura, a Marija Šerifović u okladi s 'Uragankom' izgubila novac

Albina je na povratku iz Rotterdama sletjela u Zagreb gdje je su je dočekali obožavatelji s buketima i riječima podrške.

- Mi smo presretni. Nismo očekivali ovaj doček. Stvarno smo ponosni. Ovo je bilo jedno lijepo iskustvo - rekla je Albina tada.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 26.05.2021.

    sama je počela sebe snimati i slati slike. nikako da prizna sama sebi istinu : nisam uspjela ni do finala!?

  • prdanjak 26.05.2021.

    Sad oma vreme da se isprdi bila je u velikoj guzvi

  • rijeka.cetina.86 26.05.2021.

    kad su je plesaci i neki kolege razvalili u nigdjezemskoj moze i ovaj jadnik se osladit malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare