To je to što me zanima!

Aldo nije spreman za povratak, a farmeri paničare zbog zmija

Nakon što se razbolio, Aldo je hospitaliziran, no osjeća se bolje i skuplja snagu da se vrati na farmu. No tamo trenutačno vlada strah jer su farmeri pronašli zmije
Vidi originalni članak

Dobri duh farme, Aldo Scrollavezza udaljen je s farme zbog pogoršanog zdravstvenog stanja kako bi uz adekvatnu terapiju što prije ozdravio.

Nakon što je cijeli dan proveo u krevetu trpeći jake bolove s povišenom temperaturom, Aldo je hospitaliziran. Trenutačno prima terapiju na koju pozitivno reagira i već sada se osjeća bolje.

- Osjećam se puno bolje, skupljam snagu za povratak - poručio je Aldo farmerima i svima koji su se zabrinuli za njegovo stanje. Uz liječničko odobrenje, Aldo će se i vratiti na farmu, no to je u ovom trenutku rano za potvrditi.

Osim domaćih životinja, izgleda da naši farmeri nisu računali i na one divlje oko farme, a posebno ih je iznenadila zmija. Prvo ju je ugledala Anamarija te podigla sve farmere na noge. 

Zavladao je strah među farmericama, posebice kod Sare, koja je kazala kako neće spavati u toj sobi, nego će ići u kuću za sluge. Blaženka ih je nastojala smiriti, a Ivica je pritrčao pogledati može li se zmija izvući. Našao je samo zmijsku kožu, za koju su utvrdili da je već poprilično stara. ‘Ima cijelo leglo unutra’, uzviknula je Anna, a Ivica se našalio da je dolje čitava zmijska obitelj. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jozabroz 06.10.2015.

    ove srebrne zmije su inace jaaakooo opasne,ne da svoju zrtvu hoce namamit ostavljanjem susene koze "od koje se mogu radit torbice za hostese"))) nego prekonoci sa cijelom zmijskom familijom izvidaju "mete" u sobi,i to iskljucivo zenskog roda..a onda ju oderu i iz zrtvine koze naprave stan za cjelu zmijsku obitelj a ostatak prodaju na sajmu,))))))))))))

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 06.10.2015.

    prvi put kad sam vidjela aldu na tv bio je na večeri za 5. i bio mi je simpatičan i drag al sam opet mislila-gle koji čudak...to samo više govori o meni neg o njemu.ne pratim farmu ali ovo što sam uspjela vidjet,prije velikog brata jel XD, čovjek je skroz ok.neće se svađat,pusti budale da to rade mjesto njega,voli radit,sve u svemu jako ugodna osoba.možda se i varam.nitko od nas ne zna kakav je neko doma u svoja 4 zida.baš mi je žao što se razbolio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare