To je to što me zanima!

Alec Baldwin pokazao je svoju djevojčicu: 'Blagoslovljen sam'

Glumac i njegova supruga Hilaria Baldwin tijekom intervjua za Extra TV predstavili su svoju kćer Carmen koja se rodila prije dva tjedna. Ne skrivaju koliko su sretni
Vidi originalni članak

Iako je nedavno pokazao i svoju agresivnu stranu tijekom napada na fotografa, kad je u pitanju vrijeme koje provodi sa svojom obitelji, Alec Baldwin (54) je potpuno druga osoba.  Glumac i njegova supruga Hilaria (29) javnosti su predstavili svoju kćerkicu Carmen koja se rodila prije nešto manje od dva tjedna.  Tijekom intervjua za Extra TV, glumac je svoju djevojčicu pred  kamerama nosio u naručju. 

- Sretan sam i blagoslovljen - rekao je Alec čija djevojčica ima plave oči kao i on, no glumac kaže da se nada da će djevojčica s vremenom sve više sličiti na svoju divnu majku.

- Bio bi gubitak vremena oženiti ženu koja tako izgleda, a da dijete izgleda kao ja - našalio se Alec. Hilaria uživa u majčinstvu. 

- Iskreno, ostvario mi se san. Svaki dan imam problema sa spavanjem jer samo želim gledati u nju. Meni je Božić svaki dan kad se probudim. 

Alec iz braka s Kim Basinger (59) ima i kćer Ireland (17). 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mornarica 05.09.2013.

    Nadam se da i ova curica neće proći mučenja kao prva kćer.

  • WOMANIZER 05.09.2013.

    čestitke, lijepa beba! :)......carmen, dobrodošla na svijet!

  • beemaja 05.09.2013.

    Zgodna obitelj! Čestitke...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare