To je to što me zanima!

Aleks Grdić bila je u tajnoj vezi s Ognjenom nakon Survivora?

Manekenka i srpski rukometaš bili su jako bliski nakon povratka iz Kostarike, a svoju privrženost tada su objasnili prijateljstvom te su rekli da se poštuju i razumiju
Vidi originalni članak

Izvor blizak Aleksandri Grdić (31) i Ognjenu Kajganiću (35) za srpski Blic rekao je kako su oni nakon reality showa imali kratku aferu. Navodno su svoju tajnu ljubavnu vezu započeli odmah po dolasku iz Kostarike, ali ubrzo su i prekinuli. 

- Oni su svoju iznenadnu bliskost nakon povratka iz Kostarike objasnili ljudima kao izuzetnu prijateljsku privrženost. Isticali su kako se razumiju, poštuju i da vole vrijeme provoditi zajedno, ali su negirali bilo kakvu emocionalnu povezanost. Iako je Aleks glasala da Ognjena izbace iz showa, par se zbližio na Otoku odbačenih, a vezu su nastavili još neko vrijeme i nakon povratka u Beograd - rekao je izvor blizak paru.

Blic još tvrdi i kako je Aleks svoju vezu s Jurom Blaževićem iz grupe Connect prekinula upravo zbog Kajganića, a ne zato što se vratila bivšem dečku Azeru Berberu, kako se tada pisalo.

Ognjen nije potvrdio da je imao avanturu s Aleks već je rekao samo da su oni u prijateljskim odnosima.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • user_59117 19.08.2012.

    JBT te Kajganic! ! !

  • Šarlota 19.08.2012.

    Još malo pa će biti lakše nabrojiti one koje ona nije potrošila.

  • SLOW FOX 17.08.2012.

    i šta je sad tu čudno?? pa to je grdićka_bez brige navikla je ona na tak šta. :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare