To je to što me zanima!

Aleks Grdić i Maja otišle u BiH verziju "Big Brothera"

Hrvatske manekenke u show ulaze kao posebne gošće, i to tri tjedna prije njegovog kraja. U borbi za pobjedu još uvijek su Hana i reper Stoka
Vidi originalni članak

Ovo je i meni i Maji prvi put da idemo u Sarajevo. Posebno mi je drago što ću opet vidjeti Hanu, rekla je Aleksandra Grdić (28) prije odlaska u reality show “Big Mama House” s Majom Cvjetković (22). Bivše Miss Hrvatske od bosanskog showa očekuju dobru zabavu. Susjedna inačica “Big Brothera” već se šest tjedana prikazuje na televiziji OBN. U njemu natjecatelji tijekom tjedna izvršavaju zadatke gdje se ocjenjuje njihova spretnost i fleksibilnost. Od klasičnog BB-a se razlikuje po tome što kandidati mogu izlaziti u vanjski svijet. Stanare u Kući posjećuju i brojni estradnjaci jer je show zamišljen kao spoj zvijezda i nepoznatih osoba. Među stanarima koji se još nalaze u igri za 185.000 kuna nalazi se i bivša “farmerica” Hana Hadžiavdagić te naš reper Marin Ivanović Stoka.

DVINA:STEFY JE MOJA SURADNICA NA PROJEKTU
Stefany Hohnjec i Dvina Meler idu na 14 dana na Haiti i u Dominikansku Republiku gdje će proučavati običaje i vudu religiju. Dvina će sve snimati, a Stefy pomagati. Reportažu će prikazati na televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • audrey 06.12.2008.

    a sta bi one drugo mogle raditi nego se vucarati po bb kucama i tako tim glupostima???

  • nea-zg 06.12.2008.

    niškoristi...

  • klek1 06.12.2008.

    Pa i nisu za drugo nego za šmrkanje i pušenje,glupe d...

Komentiraj...
Vidi sve komentare