To je to što me zanima!

Aleks Grdić: Kile skidam nekirurškom liposukcijom

Manekenka uistinu uživa u hrani i jede što poželi. Kilograme ne dobiva zbog dobrog metabolizma i zato jer vježba, a ide i na nekiruršku liposukciju
Vidi originalni članak

Bivša misica jedna je od onih žena koje ne razmišljaju previše o kilogramima. Aleksandra Grdić jede što poželi, a u to se uvjerio i magazin Stars koji ju je pratio po Vodicama. Aleks je u jednom danu pojela sladoled, smazala punu kutiju kolača među kojima su bile mađarice i bohem kocke te je navečer, na otvaranju Hooka bara, 'napala' švedski stol prepun kanapea. Manekenka se pohvalila kako ima dobar metabolizam, ali i da liniju održava vježbanjem. Ipak, otkrila je i da svaki tjedan ide na nekiruršku liposukciju. Tretman je opisala kao jako ugodan, nalik ultrazvuku i potpuno bezbolan. Vidjela je rezultate već nakon prvog tretmana i jako je zadovoljna. Iako je Aleks trenutačno jako zadovoljna svojim izgledom, nije odbacila mogućnost da će se podvrgnuti još nekim estetskim operacijma. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • lipica 01.07.2009.

    opet ova grdicka... ja vjerujem da nikoga od nas ne zanima sto ona radi, sto prica, s kim hoda i slicno...

  • jadro73 01.07.2009.

    Ultrazvučna kavitacija iliti ga nekiruška liposukcija je prijevara stoljeća.Ja sam išla,no nije uopće pomoglo.Kozmetičarke su se razbacivale sa velikim ciframa centimetara koje sam izgubila u obujmu,a doma vaga miruje.U čemu je kvaka?Smršavila sam naravno najefikasnijom metodom \"zašivenih usta\".

  • bizz 01.07.2009.

    kako bi je izjebo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare