To je to što me zanima!

Aleks: Sa psićem Flyjem sam se probijala kroz jaku mećavu

Manekenki se dva sata prije početka filma dogodila avantura. Na putu u Zagreb iz Vinkovaca uhvatilo ju je nevrijeme. Kaže da je cesta bila skliska i da se jako bojala
Vidi originalni članak

Obožavam pustolovine i avanture. volim muške podvige i prije bi otišla s muškom ekipom na putovanje nego s djevojkama radila neke tipične ženske stvari, rekla je Alekdandra Grdić (30) na premijeri filma 'Termin' u kojem glavni junak kojeg glumi Robert Downey Jr. putuje po Americi i Meksiku s muškarcem kojeg je tek upoznao. 

Manekenka dodaje kako joj se dva sata prije početka filma dogodila avantura. Na putu u Zagreb iz Vinkovaca uhvatila ju je mećava. 

- Jedino je moj psić Fly bio uz mene dok smo se probijali kroz snježno nevrijeme. Cesta je bila skliska i jako sam se bojala. Bila je to prava avantura - kaže Aleks i dodaje kako je na brojnim putovanjima u inozemstvo upoznala zanimljive ljude koji su svi bili dragi i susretljivi pa nije imala neugodnih iskustava. 

Prijatelj iz aviona

Kondicijski trener Mario Valentić (30) prisjetio se putovanja u Portugal. Sprijateljio  se sa čovjekom pokraj kojeg je sjedio u avionu te su, kaže, i dan danas ostali u kontaktu i posjećuju se. 

- Suprugu Mirnu i mene pozvao je na večeru sa svojom zaručnicom, a poznavali smo se samo iz aviona. I mi smo njega kasnije pozvali u Zagreb i došao je - kaže Mario.

Pjevačica Žanamari Lalić (29) također voli puno putovati, a zbog poslovnih obaveza to često i čini. 

- Volim nepredvidjive situacije. Na putovanjima sam upoznala različite ljude i imam samo pozitivna iskustva - rekla je Žanamari.

Kuharica Ana Ugarković (37) na premijeru filma došla je s Igorom Jelićem (38) s kojim je navodno u vezi. Tijekom cijele večeri nisu se htjeli slikati zajedno i razdvajali su se, a kad su sjeli jedno pokraj drugog on je svoje lice pokušavao sakriti kutijom kokica. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare