To je to što me zanima!

Aleksandar Cenov: Sad ću pokazati kakav sam zaista

Aleksandar Cenov (40), nekoć poznat kao Sandi, bit će u prvom Celebrity BB-u. Sa sobom će ponijeti gitaru. Očekuje da će se dobro zabaviti
Vidi originalni članak

Obitelj me pustila da odem na tri tjedna. A i po prirodi sam avanturist i zato sam pristao otići u kuću, rekao je Aleksandar Cenov o skorom nastupu u “Celebrity Big Brotheru”.
- Boravak u kući je za mene psihološko skidanje do gola. Mislim da će svi konačno vidjeti kakav sam u stvari. BB je odlično mjesto za razbijanje predrasuda koje možda ljudi imaju o meni - sa smiješkom je prokomentirao pjevač. Priznaje da će mu u kući najviše nedostajati supruga Ilina i dvogodišnja kći Zara.
- Nadam da će ta tri tjedna stalno padati kiša jer ću poludjeti ako će biti sunčano, a ja ne mogu sjesti na svoj motor i provozati se - rekao je Sandi, koji je kod dogovara s Big Brotherom imao samo jedan uvjet. Da može ponijeti gitaru.

OČEKUJE DOBRU ZABAVU U KUĆI
Neke natjecatelje znam, a druge tek trebam upoznati, rekao je Sandi o sustanarima. Očekuje da će se dobro zabaviti. Za sada se zna da će pjevač u kući živjeti s: Ivom Jerković, Markom Grubnićem, Danijelom Dvornik, Alenom Vitasovićem, Marinom Orsag i Salome.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_2971 22.02.2008.

    koji seljo,ubi se aco,alex,sandi,di ili kak se već zoveš...

  • lety 22.02.2008.

    Nije problem u vremenu,nego nezna čovijek kako se više zove,problem je to treba do sutra smislit novo ime

  • Chantal 22.02.2008.

    A jesi našao vrijeme kad ćeš vraćat svoje pravo ime :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare