To je to što me zanima!

Aleksandra Prijović najavila je koncerte u Rijeci i Varaždinu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prijović je u sklopu turneje već održala 21 koncert, a s Varaždinom i Rijekom taj se popis penje na gotovo 30 arena za svega osam mjeseci u državama bivše Jugoslavije
Vidi originalni članak

Nakon što je ovoga tjedna održala pet koncerata u osječkoj dvorani Gradski vrt, Aleksandra Prijović (28) najavila je nastavak regionalne turneje 'Od istoka do zapada'.

PETA VEČER U OSIJEKU FOTO Hrpa poklona za Prijović: Fanovi bacali plišance, cvijeće, nosili transparente na koncert

U travnju stiže u još dva hrvatska grada. Prvi na rasporedu je Rijeka, dvorana Zamet, 14. travnja, a zatim i Arena Varaždin 26. travnja. Ulaznice su već sad u prodaji, a datume je objavila tijekom večerašnjeg koncerta u Osijeku.

- Hvala na ljubavi, hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su prije nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci 14.4. i Varaždinu 26.4. Jako se radujem i hvala vam na energiji, ljubavi i podršci - izjavila je Aleksandra u prepunom Gradskom vrtu.

Prijović je pet dana zaredom napunila dvoranu Gradski vrt, a u prosincu je isto učinila u Areni Zagreb. Hrvatska publika ne krije oduševljenje što pjevačica nastavlja turneju po hrvatskim gradovima.

PETI KONCERT U OSIJEKU VIDEO Priji se pridružio slavni reper Nucci, žene 'pale' u trans

Tijekom koncerata pjevačica je dovodila razne goste. U Zagrebu su joj društvo pravili Lepa Brena, Jelena Rozga, Saša Matić i mnogi drugi, a u Osijeku Ana Bekuta, Rada Manojlović, Boban Rajović Voyage, dok je večerašnji gost bio reper Nucci.

Turneja 'Od Istoka do zapada' jedna je od najuspješnijih u regiji. Prijović je u sklopu nje već održala 21 koncert, a s Varaždinom i Rijekom taj se popis penje na gotovo 30 arena za svega osam mjeseci u državama bivše Jugoslavije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 19.02.2024.

    Nemoj ni u Varaždin...

  • papagrump 19.02.2024.

    Dua Lipa sa ebay-a

  • Nalla 19.02.2024.

    Samo ne u moj Varaždin. :-( Ali kaj reći....ja i moj mali krug velikih ljudi je očito iz neke druge galaksije.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare