To je to što me zanima!

Alen iz 'Života na vagi': 'Pijani otac govorio mi da sam debeo'

Priznao je kako je uvrede zbog viška kilograma dobivao od školskih kolega, ali i od svojeg oca koji se borio s alkoholizmom. Naime, on se nije mogao pomiriti s tim da mu je sin pretio
Vidi originalni članak

Kandidati reality showa 'Život na vagi' već neko vrijeme predano vježbaju, brinu o prehrani i usvajaju nove životne navike. Kroz takvu transformaciju vode ih Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38), a gledatelji će danas upoznati svih 16 kandidata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od njih je i Alen Španiček (25). Za Večernji list priznao je kako je uvrede zbog viška kilograma dobivao od školskih kolega, ali i od svojeg oca koji se borio s alkoholizmom. Naime, on se nije mogao pomiriti s tim da mu je sin pretio te ga je pod utjecajem alkohola vrijeđao zbog izgleda. 

KREĆE 'ŽIVOT NA VAGI' 'U školi su me gađali kamenom i govorili mi da me salo štiti'

Otac je oduvijek bio strog i neugodan, a pod utjecajem alkohola vrijeđao me omalovažavao - prisjetio se Alen, koji kaže da tri godine nije stao na vagu. Njegova je situacija dodatno otežana jer mu se i majka bori s alkoholizmom, a osim toga boluje od karcinoma jajnika i mora odlaziti na dijalize nakon što joj je zatajio jedan bubreg.

- Živio sam s majkom i uvijek je bila tu, ali kako ima psihičkih problema i problema s alkoholom i uz to je jako bolesna, život s njom jako je otežan - rekao je. Kako kaže, najveća podrška mu je bila baka koje se izliječila od alkoholizma i ne pije već 15 godina.

- Moja baka uvijek je bila uz mene, i tijekom školskih dana i poslije njezini savjeti i podrška urezani su mi u pamćenje i uvijek ću se njima voditi - tvrdi mladić koji se u 'Život na vagi' prijavio jer je bio depresivan i nezadovoljan samim sobom.

- Kad god bih bio pod stresom, osjetio bih kakvu tugu ili pao u depresiju, utješila bi me hrana, i to poprilične količine - priznao je i usput dodao kako zbog tjelesne težine nikada nije imao djevojku, što mu je svakako jedan od motiva zbog kojih želi promijeniti svoj izgled.

LIDIJA IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Teška životna priča: 'Muž mi je preminuo, a otac me tukao...'

Misli da bi ga i drugi bolje prihvaćali da smršavi jer iako se, kako kaže, trudi prema ljudima biti što pozitivniji, okolina ne primjećuje koliko he tužan te da se osjeća neprihvaćeno. Hrabra odluka da u svoj život unese promjene dovela ga je do sudjelovanja u showu, a kaže da se u budućnosti vidi u ulozi obiteljskog čovjeka s djecom i znatno manjim brojem kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Fenix_7 26.10.2019.

    Svi ovi ljudi u "Životu na vagi" smogli su snage i hrabrosti imenom i prezimenom i svojim životnim pričama ogoljeti se do kosti i prikazati javno. Mi ovdje pod lažnim imenima možemo im samo poželjeti sreću i uspjeh u njihovim namjerama. Sve ostalo je licemjerno.

  • 19.10.2019.

    čovjek koji govori istinu ima najmanje prijatelja

  • grabagraba 19.10.2019.

    I sama sam majka i jednom od svoje troje djece sam morala strogo dozirati hranu. Bilo je, tj.vecina drugih roditelja me gledalo ispod oka. Danas imam normalnog teenagera, koji ima normalnu tezinu, za razliku od onih koji su me ispod oka gledali. Djetetu ne treba lagati, jer, ako je buco, Boze moj, treba mu ukazati na problem i promijeniti prehranu i nacin zivota. Zdravija hrana i puno sporta. Najgore govoriti u superlativima, a dijete na visinu od 1,60 ima 80 kg, ili u da prvom razredu osnovne ima skoro 40 kg. Mislim stvarno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare