To je to što me zanima!

Alen Vitasović: Iskreno mi je žao, ja ću platiti svoje grijehe

Pjevač zbog pijanstva u subotu nije nastupio na Večeri dalmatinske šansone. Divljao je u hostelu pa su zvali policiju, a oni su ga onda prebacili u bolnicu
Vidi originalni članak

Dva dana nakon triježnjenja s 3,5 promila u šibenskoj bolnici Alen Vitasović (46) ispričao se svima koje je povrijedio ponašanjem.

- Organizatorima festivala u Šibeniku, publici, obitelji, ljudima koji me vole i ne vole. Iskreno mi je žao zbog svega. Ja ću platiti svoje grijehe - rekao je Vitasović.

Pjevač zbog pijanstva u subotu nije nastupio na Večeri dalmatinske šansone. Divljao je u hostelu pa su zvali policiju, a oni su ga prebacili u bolnicu jer su procijenili da mu treba liječnička pomoć. U bolnici su s njim šetali hodnicima kako ne bi zaspao i pao u alkoholnu komu jer je bio u, kako kažu liječnici, delirijum fazi. 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • 28.08.2014.

    Kako ćeš platiti svoje grijehe? Uplatit ćeš na račun neke humanitarne udruge?

  • miladraga 27.08.2014.

    Odličan glazbenik, svira 6 instrumenata, ali prokleti alkohol...

  • prosvijetljena 27.08.2014.

    Alene, čitaš li ovo? Daj se zapriti (eh da je barem Goli otvoren)na jedno tri lita otprilike:))) u gajbu pod nadzorom jačih nabildanih momaka ki bi ti svaki put kad biš se dokopa bire slomili prst u zglobu...mislin da biš doša k sebi i da biš se učistija. Volin ja tebe i želin ti sve najbolje ali tebe triba čuvati od samega sebe i sve je ovo dobronamjerno, nema druge ni ubjeđivanja ni terapija. Sila i stega dok zadnja alkoholna para ne ishlapi iz tebe. Tako stari moj, daj si kuraja i kazni se na taj način

Komentiraj...
Vidi sve komentare