To je to što me zanima!

Alen Vitasović: Već mi je dosta glazbe, radije bih brao masline

PREOKRET Nakon gotovo četrdeset godina pjevanja, Alenu Vitasoviću postalo je naporno biti glazbenik. Traži fizički posao jer ga je psihički počeo zamarati
Vidi originalni članak

Želim normalan posao. Nakon toliko godina nastupanja počeo sam gubiti noći. Nekad se sviralo od 20 do 12 sati, a sad počinjem u jedan sat ujutro kao tovar, kaže Alen Vitasović (48). 
Glazbenik ističe da će se i dalje baviti pjevanjem jer, kaže, 'drugo ne zna raditi', ali volio bi da ga zaposle na njivi ili da bere masline.

- Neću se uspoređivati s Bruceom Springsteenom i Mickom Jaggerom, njima je dosta novca. Ja želim biti normalan. Često sam normalan. Živim na selu i baš mi je lijepo. Najljepši dani su mi na selu kad ne radim ništa i kad mi je mozak na paši. Dosta mi je više muzike, dajte mi plaću i penziju - govori Vitasović. Objašnjava da traži fizički posao jer mu je dosta psihičkog koji ga je počeo zamarati.

‘Uzeo me alkohol’: Vitasović kaže da su besane noći krive za njegove probleme s pićem

 

- Gubim familiju, umalo sam izgubio ženu i djecu. Meni je to sve postalo muka, uz veliku ljubav koju osjećam prema glazbi. Naje... sam. Uzeo me alkohol - priča glazbenik. Ističe da je snimio deset albuma i više od 200 pjesama.

- Pun mi je klinac pjevanja. I nisam još rastavljen - istaknuo je.

Dodaje da će za nekoliko dana izdati novi album s divnim pjesmama.

- Cajke su popularne. Trendovi su mi uništili zdravlje. Ne mogu konkurirati pjevačicama koje se probijaju na estradi nastupajući gotovo gole - zaključio je Alen.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • magdallenaa 28.10.2016.

    "uzeo" ga alkohol...zanimljivo

  • ChiSonoIo 28.10.2016.

    Pošto se kolegice sa estrade skidaju gole neka proba i on..tko zna, možda mu prođe..za savjet neka se obrati Šuputici, Severini.....

  • Demetra 28.10.2016.

    Jel prestao piti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare