To je to što me zanima!

Alen Vitasović zbog pijanstva nije došao na finale festivala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glazbenik je još nedavno govorio kako probleme s alkoholom drži pod kontrolom. Svoj 45. rođendan Vitasović je vidio kao prekretnicu u životu i potražio je pomoć
Vidi originalni članak

Pjevač je u subotu trebao nastupiti na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, no prije nastupa je priveden i prevezen u bolnicu jer je bio u alkoholiziranom stanju. 

Alen Vitasović (46) je noć sa subote na nedjelju proveo u bolnici jer je, kako neslužbeno doznajemo, imao više od tri promila.

Kako nam kažu u policiji ondje su ga odmah odveli zbog prevelike količine alkohola. Već sljedećeg jutra završio je na policiji, a potom i kod suca za prekršaje.

Još nedavno Alen je govorio kako probleme s alkoholom drži pod kontrolom.


- Vidio sam da je vrag odnio šalu i poduzeo sam neke korake. I dan danas se popije, nisam neki najveći čistunac, ali sad je sve u najboljem redu - govorio je nedavno Vitasović. Dodao je kako je počeo piti jer je mislio da će mu alkohol pomoći da pobjegne od ponekad gadne stvarnosti. Svoj 45. rođendan vidio je kao prekretnicu u životu i potražio je pomoć. 

Izjave svjedoka i cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u ponedjeljak. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • ZoranGoran 25.08.2014.

    Nije on alkić umjesto coca cole neko mu je podvalio janu i tu je nastao problem!!!!

  • mjato 25.08.2014.

    ovaj još pije????

  • greta guslar 25.08.2014.

    Ja ne mogu zaboraviti jedan događaj kada su novinari jedne tadašnje emisije poslali svoje ljude u bar u kojem su sjedili svi pjevači netom održanog festivala, da intervjuiraju nastupajuće kao da o njima ništa ne znaju.... bila je to skrivena kamera.... i dođu do Vitasovića, pitaju ga kako mu se sviđa i što misli o nastupajućima, koja mu se pjesma sviđa i uglavnom, glumio je totalnog amatera, ali je bio pristojan.... nakon par čudnih pitanja pita njega Vitasović jel on zna tko je on... kaže ovaj da ne zna, a Vitasović njemu odbrusi da nek se gubi od njega kad on ne zna tko je on. Dakle, tu dozu oholosti i nadutosti neću nikada zaboraviti.... do tada sam ga slušala i stvarno mi je bilo simpatično to njegovo pjevanje u dijalektu, bio je i dobar autor, ali od tada je on za mene totalna nula. Alkoholizam mu služi samo kao vračanje u ljudske okvire iz kojih je mislio da je poletio i vinuo se u neke visine.... poniznnost je vrlina, a ne oholost!!!!! Gdje mu je sad oholost????

Komentiraj...
Vidi sve komentare