To je to što me zanima!

Alessandra Ambrosio baš voli pokazivati svoj trudnički trbuh

Alessandra Ambrosio u petom je mjesecu trudnoće. Manekenka je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njezin poveći trudnički trbuščić
Vidi originalni članak

Manekenka Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio (30) na proljeće bi trebala roditi svoje drugo dijete. Majka djevojčice Anje Louise (3) na Facebooku je objavila fotografiju s odmora u rodnom Brazilu. Na njoj pozira u kupaćem kostimu u društvu dviju prijateljica. U prvom planu je njezin poveći trudnički trbuh kojeg joj prijateljice dodiruju rukama. Manekenka se posljednjih nekoliko tjedana s prijateljima i obitelji odmara u Florianopolisu u Brazilu. 

Prošli mjesec objavila je fotografiju s kćeri koja joj drži ruku na trbuhu.

- Odlično sam se provela s obitelji i prijateljima na magičnom otoku Florianopolisu. Sada se vraćam na posao - napisala je manekenka koja je od 2005. godine u vezi s kalifornijskim biznismenom Jamiejom Mazurom.

Manekenka je ranije izjavila kako je, kada je saznala da je trudna, prvo pomislila kako u studenom neće moći nositi reviju Victoria's Secreta. No naposljetku ju je ipak nosila u gotovo trećem mjesecu trudnoće jer nikome nije htjela priznati da je trudna. Rekla im je da se samo udebljala, podvrgnula se strogoj dijeti i išla na vježbe kod privatnog trenera. 

- Jamie i ja smo presretni i zahvalni svima na predivnim čestitkama koje smo primili za našu prinovu. Ova godina bila mi je ispunjena mnogim darovima i blagoslovom - napisala je nedavno manekenka Victoria's Secreta i dodala da joj je obitelj ipak najvažnija stvar na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • miha2 19.01.2012.

    Na drugoj i trecoj fotki bas ima iste grudi, toliko o tome koliko su divni svi ti modeli Victoria Secret-a, rijetko koja ima prave obline, a svi ti jadni muskarci nasjednu na takve forice i misle da su ove bozice, a kad ono, nista posebno.. Nasminkaj neku obicnu curu, obuci joj taj push-up i izgledat ce mozda i bolje od ovih ovdje.

  • bezinspiracije 18.01.2012.

    Po meni je ona blesava ako je radi revije/posla išla na strogu dijetu i pritom riskirala da možda izgubi bebu ili našteti njenom zdravlju. A meni baš ni nije nešto posebno(mislim nije ružna al nije mi sad vau kao npr. A.Lima)Ljepša mi je ona Kelly Brook, ja bi prije nju stavila da nosi reviju Victoria S.

  • ruzica ruzic_1 18.01.2012.

    ludare,isla na strogu dijetu a trudna.i kad se dijete rodi bolesno onda se pitaju zasto im se to dogodilo.bar kad si trudan trebas jesti raznovrsnu i kvalitetnu prehranu.doista je tužno da ovakve ludare iskompleksirane kilažom radaju a zene koje ga istinski zele ne mogu ga dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare