To je to što me zanima!

Alessandra Ambrosio 'brčka' se u Brazilu u minijaturnom badiću

Alessandra, čini se, uživa u prvom, ovogodišnjem kupanju u moru jer nije skidala osmijeh s lica. I prošlu Novu godinu dočekala je na sunčanim plažama
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (39) početak Nove 2021. godine odlučila je započeti na luksuznoj jahti u društvu prijatelja. Bivša Victorijina anđelica 'brčkala' se u Florianopolisu u Brazilu. 

Odjenula je minijaturni kupaći kostim ljubičaste boje. Osim što je 'hvatala' boju, Alessandra je i skakala s jahte u more. Ako je suditi po fotografijama, uživala je u prvom, ovogodišnjem kupanju u moru jer nije skidala osmijeh s lica. 

I prošlu Novu godinu dočekala je na sunčanim plažama. 

Alessandra manekensku liniju održava redovitim treniranjem. Bavi se, posebice, odbojkom na pijesku, ali voli i druge sportove. 

Na karijeri je počela raditi već s 11 godina, kada je operirala uši radi estetike. Godinu dana nakon krenula je na tečaj manekenstva, a s 14 godina bila je u top 20 na natjecanju u Brazilu. Dobivala je angažmane za brendove kao što su Christian Dior, Giorgio Armani, Ralph Lauren, a radila je kolekcije i za modne kuće poput Prade, Chanela...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • opera 03.01.2021.

    I to je super model 🤯

  • Šumarko 03.01.2021.

    Ako ova ima više od 40 kila onda stvarno...

  • ludakvanca 03.01.2021.

    uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare