To je to što me zanima!

Alessandri Ambrosio nehotice ispale bujne grudi na snimanju

Alessandra je za potrebe snimanja obukla oskudnu traper košulju bez kopčanja, a dok joj je jedna od stilistica pokušavala namjestiti košulju, manekenki su slučajno 'ispale' grudi
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka i bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio (37) bila je u srijedu na snimanju za talijansko izdanje časopisa 'Elle' u četvrti Mala Havana na Floridi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednu od najpoznatijih manekenki svijeta paparazzi su 'uhvatili' tijekom oblačenja, a prizor koji su ugledali posebno ih je iznenadio. Naime, sitan trenutak nepažnje bio je dovoljan da manekenka otkrije malo previše.

Alessandra je odjenula oskudnu traper košulju bez kopčanja, kratke crne hlačice i čizme koje su isticale njezinu figuru. Dok joj je jedna od stilistica pokušavala namjestiti košulju, manekenki su slučajno 'ispale' grudi.

Ambrosio se za modni editorijal presvlačila nekoliko puta, a uvijek je u prvom planu bilo njezino poprsje. 

Krajem 2017. Alessandra se oprostila od Victoria's Secreta što je začudilo, ali i rastužilo njezine brojne obožavatelje. O svojoj odluci odlučila je obavijestiti pratitelje na Instagramu. 

- Nema riječi kojima bih uopće mogla opisati koliko sam zahvalna što sam bila dio ovog fantastičnog brenda koji je inspirirao i mene i žene širom svijeta. Nisam mogla ni sanjati da ću raditi 17 modnih revija za njih - napisala je brazilska manekenka koja je trenutno u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem.

Par je zajedno od srpnja prošle godine, a na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • frenky___ 26.01.2019.

    Nives ima bujne grudi,ovo su samo obične male sise

  • Pink_ 25.01.2019.

    obicne lijepe cicke i nista vise od toga...daleko od nekih pravih rasnih od koje dijete nikada nece biti gladno :)

  • kajzer/soze/80🇷🇸 25.01.2019.

    Ona od toga živi,od toga nehotice😁...sve je to režija...providna režija🤠

Komentiraj...
Vidi sve komentare