To je to što me zanima!

Alessandro je izabrao Violu i odlučio zaboraviti na Auroru

Angela Corti pokušava pobjeći iz kuće u koju ju je zatvorio njezin muž, no njezin bijeg sprječava monsinjor Krauss. Obitelj Monforte slavi Matteov siguran povratak
Vidi originalni članak

Alessandro je na mukama. Uzima auto koji je pripadao njegovu ocu i noć provodi vozeći se i opijajući se, u sukobu sa samim sobom.

Viola odjevena u vjenčanicu stiže na mjesto vjenčanja i shvaća da se Alessandro još nije vratio. Čekanje izluđuje mladenku, obitelj Monforte i ostale uzvanike. I Aurora je na mukama. 

Tada začuje taktove Svadbenog marša i brizne u plač: Alessandro je izabrao Violu i odlučio nju zaboraviti. Alessandro i Viola po povratku s medenog mjeseca primaju lošu vijest: helikopter kojim je upravljao Matteo (koji je pozvan u Afganistan te nije mogao doći na vjenčanje) pogođen je, a on i njegov kopilot oteti su. 

Angela Corti pokušava pobjeći iz kuće u koju ju je zatvorio njezin muž, no njezin bijeg sprječava monsinjor Krauss. Obitelj Monforte slavi Matteov siguran povratak. Nažalost, njegov je kopilot Roberto Rocchi ubijen. Matteo je shrvan tragedijom i na rubu je samoubojstva. Edoardo je uvjeren da je Aurora nevina te ga ona počinje sve više privlačiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marina290482 17.07.2014.

    Hm, kako stići pogledati sve kada se vrte tri sapunice u isto vrijeme? :) Ljudi tko ovo gleda? :)

  • MarijaJurić 15.07.2014.

    obavezno gledam večeras.

Komentiraj...
Vidi sve komentare