To je to što me zanima!

Alka uvrijedila Zoricu pa dobila 'po nosu': Nalikuje transvestitu

Srpska pjevačica Zorica Marković uvrijedila se što Alka Vuica nije znala tko je ona. Alka je rekla da je Zorica zapravo makedonski zabavljač Boki 13 ili neka novinarka
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer u reality show 'Parovi' kao posebna gošća ušla je Zorica Marković. Prepoznali su je svi natjecatelji osim Alke Vuice i njezinog partnera Ivice. Njih dvoje su mislili da je srpska pjevačica zapravo makedonski zabavljač Boki 13 ili neka novinarka. U intervjuu za srpski Alo! Zorica je rekla što misli o Alki te što je pjevačica sve govorila prije nego su ih počele snimati kamere. 

- Srbi još kuhaju sarme? To je srpski dronjak - navodno je rekla Alka prije početka snimanja dok je na štednjaku vidjela zdjelu sa sarmom. 

Zorica se uvrijedila što je Alka nije prepoznala. Smatra da se 'folira'. 

- Čast mi je i zadovoljstvo što su me usporedili s Bokijem 13 i s novinarima! Boki je inteligentan momak i za Alku i onog njenog Ivicu smisao ljepote i kulture. Ona je žena koja sliči na transvestita - rekla je uvrijeđena srpska pjevačica.

Zorici je Ivica beskrajno ružan i, iako tvrdi da nije nacionalistica, ističe da ni jednu srpsku pjevačicu nisu pozvali u neki reality show koji se snima i emitira u Hrvatskoj, a Alka je u 'Parove' došla kao velika 'faca'.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • una222 25.01.2012.

    muko moja rugala se ruga pa postala druga.....

  • Bušilca 25.01.2012.

    Ma i jedna i druga su muletine da nemogu bit veće bilo bi im bolje da se prestanu bavit glazbom jer i jedna i druga pjevaju ko da su se usrale.

  • Kakma 25.01.2012.

    Zenska posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare